2777
2789

میخام بدونم کسایی که تجربه دارم روند طلاق چجوریه 

مهریه و طلا هایی ک برام داده و هرچیزی ک برام خریده چی میشه و مال کیه این وسط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاهارو ببر یا قایم کن. یا بفروش واسه خودت بشه😬مهریه هم اگر اموال به اسمش باشه میتونی بگیری وگرن سا ...

اره طلاها دست خودمه خونه خانوادمه. ماشین و خونه ب اسمشه 

نمیتونه زرنگ بازی دربیاره و یجور قانونی زیرش بزنه؟ 

اره طلاها دست خودمه خونه خانوادمه. ماشین و خونه ب اسمشه نمیتونه زرنگ بازی دربیاره و یجور قانونی زیرش ...

ببین زود درخواست بده تا نزده به اسم کس دیگه

من دیر کرده بودم انتقال داده بود

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

اگر توافق کنید هردو به جدایی معمولا مهریه رو زن میبخشه و طلاق میگیره یا یه مقدار پول میگیره و طلاق میگیره طلا واسه زن هست جهیزیه با مدرک (فاکتور) یا استشهاد برای زن هست. اجرت المثل هم میتونی اجرا بزاری

اینادرصورت توافق هست اگر مرد راضی نباشه بالا بری پایین بیای هم نمیتونی طلاق بگیری

اتفاقا جند روز پیش توسریال اقای قاضی همچین موردی دیدم خانوم باید طلاها و هرچی که همسرش بهش داده پس بده مگه اینکه ماهیتشون تغییر کنه مثلا طلا بشه پول یا ماشین مثلا خونه بشه مغازه شکلش عوض بشه گرچه اینارو توسریال میگفت از یه وکیل بپرس به نظرم دقیق تر توضیح میده 

اره طلاها دست خودمه خونه خانوادمه. ماشین و خونه ب اسمشه نمیتونه زرنگ بازی دربیاره و یجور قانونی زیرش ...

اگر قبل از مهریه اجرا گذاشتن شما باشه میتونه انتقال بده اما بعد اجرای مهریه حتی اگر انتقال هم بده برمیگرده 

ممنون ک گفتی روند ب اسم زدن چقدر طول میکشه ینی چند روز کاری؟

ماشین خیلی زود خونه نهایت یه هفته😬

ولی اینکه بری و ممنوع المعامله کنی کار یکی دو روزه

اگه زرنگ باشی میتونی

زنبابام تو یه روز ممنوع المعامله کرده بابامو

اگر میتونی از سند اینا عکس بگیر همه صفحاتش که زودتر بتونی ممنوعش کنیی

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

اگر توافق کنید هردو به جدایی معمولا مهریه رو زن میبخشه و طلاق میگیره یا یه مقدار پول میگیره و طلاق م ...

استشهاد جهیزیه رو دوسال پیش امضا نکرد 🙂

نمیدونم من چندباری اسم طلاق برده بودم تو دعواها 

دیشب تو ماشین نشستیم به صحبت کردن قرار بود همه چی حل بشه ولی اهر ب سیم اخر زد قسم خورد از سگ کمتره ک جدا نشیم و دیگ گف تو حق نداری برگردی خونمون 

با ی لحن بد و حس اشغال بودن منو در خونه پیاده کرد هنوز ترمز نکرده بود مث وحشیا داد میزد پیاده شووو پیاده شووو هررری

دیگ ب پامم بیوفته من دلم باهاش صاف نمیشه