2777
2789

سلام ۲ ساله ازدواج کردم ..شوهرم بعد ۲ سال تنها رفت خونه مامانش ( اون خودشووو کشتههه بود که بیاا از سر کار خونه ی مااا ..کلا چند وقته پدر شوهرمو در آورده ..) دیگه امروز رفت ..آخه من همیشههه واسه ناهار منتظر شوهرم هستم واسه همین اون جایی نمیره و یه راست میاد خونه چون من در غیر حضورش ناهار نمیخورم حتی شده تا ۵ و ۶ غروب نمیخورم...

بعد مادر همسرم چند وقته همونطور که گفتم گیییییبر داده بیا و تنها هم بیا از سر کار ...

بعد دیگه شوهرم بعد اولین بار امروز رفت 

و من تو دلم ناراحت شدم و هم چنین در رو 

و بد اخلاقی کردم خیلیییییییی

خب آخه تاسوعا بهش گفته بود بیاااا دیگه خیلیییی جدی و تنها و من شنیدم ولی شوهرم به من نگف ولی من خودم یواشکی شنیدم و از اینکه شوهرم قبلش به من نگف و ۲۰ دقیقه قبلش سر کار که بود بهم گف ...

آخه دیر بهم گف 

به نظرتون من حساسم ؟؟؟؟

البته خیلی نشون دادم که از مامانش کلا بدم میاد آخه خیلیییییی شوهرمو نسبت به من پر میکنه..

الانم یه کدورتی دارم باهاشون و میرم سرسنگینم 

حق داری ناراحت باشی ولی بروز نده از مادرشوهرتم اگه بدت میاد پیش شوهرت ازش بد نگو بزار وقتی مادرش بد تو رو میگه اون باورش نشه،ولی اگه تو بدشو بگی ناخوداگاه فک میکنه تو هم مقصری ک همش بد مادرشو میگی

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت اشتباهه هیچوقت جلوی یه بچه بد مادرشو نگو.اول اخر اون مادره کسیه که دوسش داری.نمیخواد بهش سرویس ...

شوهرم دیگه میدونه من واقعااا ازش بدم میاد و همسرم هم میدونه مادرش از من کاملا بدش میاد

خوب مادر و پسر نمیتونن یه لحظه خصوصی داشته باشن ؟

انقدر تو اداره تلفنننن بهشششش میزنههههههه

واییی بالای یه رب با هم حرف میزنن 

همش هم غیبت من و پرکردن همسرر من 

شوهرم دیگه میدونه من واقعااا ازش بدم میاد و همسرم هم میدونه مادرش از من کاملا بدش میاد

تا الانهم اگه گفتی دیگه نگو شوهر منم میدونست ب من چقد بد کردن میگفت حق با توعه خیلی وقتا هم ازم دفاع کرده ولی ته تهش مادرشه ناراحت میشد من ازشبد بگم منم ی جور دیگه ناراحتیمو بروز میدادیم مستقیم نمیگفتم

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
خب باید بعضی وقتا تنها باشن حقشونه

آخه وقتی تنها باشن همش به ضرر منه چکار کنم همش همسرم رو پر میکنه و تو گوشش میخونه 

ولی همسرم تا حدودی گوش نمیده ولی خب بی تاثیر هم نیس 

گلم وقتی تو بد نگی و مادره فقط بد بگه شوهرت میفهمه مشکل مادره خودشه.اصلا حساسیت نشون نده.اصلا خودت پیشنهاد بده بگو مامانت رو ببر بیرون‌.بزار بدونه ادم بده تو نیستی

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

آخه وقتی تنها باشن همش به ضرر منه چکار کنم همش همسرم رو پر میکنه و تو گوشش میخونه  ولی همسرم ت ...

تو سعی کن خودت باشی خوب باش بزار اگه ازت بد گفتن چیزی جز خوبی از تو تو ذهنش نباشه اونوقت ب مرور میفهمه مادرش اشتباه میگه