2777
2789
عنوان

شوهرم از دستم ناراحت شده

389 بازدید | 13 پست

من و شوهرم باهم خوبیم در کل، بعضی وقتا ناراحتی هایی پیش میاد جفتمون انگار زود رنج میشیم ، امروز یکم لفظی بحثمون شد ، قبلش اون خیلی حرصمو دراورده بود هی ادامه میداد سر چیزای مسخره و الکی واقعا

بعدش یهو من یه حرفی زدم ناراحت شد، بعدم بغلش کردم باهاش شوخی کردم از دلش درامد محلم نذاشت ، بعدم رفت بیرون سرکار باهاش خدافظی کردم بازم خیلی سرد خدافظی کرد‌ با اینکه من بدرقه ش کردم و بهش گفتم اینجوری ناراحت نرو و ... حتی خوراکی و آب معدنیشم نبرد!

بهش پیام دادم معذرت خواهی کردم،بهش گفتم منم ناراحت کردی اینجوری رفتی ، باز جوابمو نداد.

الان اینقد ناااااراحتم کلی گریه کردم 

دیگه بزارش تا از تو ذهنش دربیاد هی نرو دنبالش .شاید یکم تنهایی بخواد 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوراکی‌و آب معدنیشم نبرد؟؟ داری با زندگیت چیکار میکنی؟ اون اگه مامان میخواست که یه دونه داشت کاری نکن کمبود زن رو‌حس کنه بره سراغ یکی دیگه چرا انقد نازشو‌میکشی ؟ 😳

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
چی بگم، اخه خودش قبلش گف اماده کن برام وگرنه اره خودمم مقصرم

نقش خودتو پس بگیر قبل از اینکه یکی دیگه براش بازی کنه 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
شما اینجور مواقع چیکار میکنین که هم خودتون کمتر ناراحت بشین هم طرف مقابلتون اوکی بشه؟

دقیقا دیشب از شوهرم معذرت خواهی کردم هیچ جوابی نداد،ولش میکنم تا خودش بیاد سمتم

من سعی میکنم گیر ندم ، خیلی مث مامانا رفتار نکنم و فقط زن باشم ولی بعضی وقتا باز اینجوری میشه چه کار ...

نازشو نکش از قدیم‌گفتن زن باید ناز کنه مرد نیاز 

خودش میتونه خوراکی برداره بره سرکار دلیلی نداره شما اینکارو بکنید یکم‌خودتو دست بالا بگیر نه اونقدری که بهت نرسه نه اونقد پایین که سوارت شه یه جایی که برای گرفتن دستت بپربپر کنه 😁

نازشو نکش از قدیم‌گفتن زن باید ناز کنه مرد نیاز خودش میتونه خوراکی برداره بره سرکار دلیلی نداره شما ...

باور کن شاید بعد مدتها من امروز اینکارو کردم به خودم گفتم مغرور نشو معذرت خواهی کن، اخرشم اینجوری شد ، منم کلا استرسی  الان سردرد شدم

دقیقا دیشب از شوهرم معذرت خواهی کردم هیچ جوابی نداد،ولش میکنم تا خودش بیاد سمتم

ادم میمونه بخدااا، اون هزارتا کار اشتباه کنه ، من میبخشم و سعی میکنم اوقات رو برا جفتمون زیاد تلخ نکنم ، بعد اون کافیه یه چیزی پیش بیاد ...