2777
2789
عنوان

دانشگاه

105 بازدید | 13 پست

یه سوال دانشگاهی هست که بدون کنکور رشته های پیرا پزشکی و پزشکی بشه بری منظورم با هزینه هست شنیدم یه سریاش هست که فقط پولو میگیرن ثبت نام میکنن کاری به بقیه چیزا ندارن اونا چه جور دانشکاه هایی هستن میدونین برام توضیح بدید لطفاً 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیراپزشکی و پزشکی بدون کنکور ‌‌و ثبت نامی نشدنیه حتی ازادشمگر اینکه به جایی وصل باشی 😁

خب یه سوال میدونین تفاوت غیر انتفاعی و آزاد و شهریه پرداز چیه؟ 

نه خب شنیده بودم از آزاد گرون تره مثلا من پارسال رفیقم حقوق ثبت نام کرد قبل از اینکه حتی نتایج کنکور ...

حقوق بدون کنکور میشه رفت آزاد ، عادی بوده رفیقت تونسته ثبت نام کنه .

ولی جریان این رشته های پیراپزشکی که میگی رو نمیدونم والا

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خب یه سوال میدونین تفاوت غیر انتفاعی و آزاد و شهریه پرداز چیه؟

غیر انتفاعی شهریش به نسبت آزاد کمتره یکم و فکر میکنم باید موقع انتخاب رشته دانشگاه و رشته رو از تو دفترچه سراسری انتخاب کنید 

دانشگاه ازاد برای بعضی رشته ها یه بخشی به نام ازاد خودگردان داره که هزینش تا جایی که میدونم یک و‌ نیم برابر آزاد معمولی هست 

ولی واسه رشته های ثبت نامی آزاد خودگردان نداره دیگه 

شهریه پرداز جزو دانشگاه های دولتی هست ولی با هزینه بیشتر از آزاد . با دانشجو های روزانه میرن سر کلاس ولی هزینه میدن براش 

:)

غیر انتفاعی شهریش به نسبت آزاد کمتره یکم و فکر میکنم باید موقع انتخاب رشته دانشگاه و رشته رو از تو د ...

اها بعد ببخشید باز میپرسم ولی علمی کاربردی چیه؟