2777
2789
عنوان

زیبایی های پزشکی

1218 بازدید | 24 پست

راستش امروز یکی از فامیلامون که دخترش پرستاری خونده زنگ زد مامانم از من پرسید بعد شروع کرد به بد گفتن از پزشکی و گفت خداروشکر که دخترم رفته پرستاری جای پزشکی و اینا...

و من هر لحظه ممکنه دندون نیارم و برسم به انتخاب دومم بعنی همون پزشکی...اگه این رشته رو دوست داریم یا توش تحصیل میکنید میشه یکم از قشنگیاش بگید که اگه رتبه‌م خوب نیومد غصه نخورم حداقل🥲

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مصاحبه کرده بودن از دانشجو های سال آخر پزشکی میگفتن سخته خیلیییییی دوران دانشجویی 

دیر به در آمد میرسی 

کسی حتی پزشک عمومی رو آدم حسای نمیکنه 

ولی پزشکی خیلی خوبه 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

خوب دوباره کنکور بده

کار آسونیه مگه

باید یازدهمو امتحان بدم دوازدهمو امتحان بدن کنکورو بدم

دیگه از دستم بر نمیاد تموم زورم همین بود

اگه روحیه خدمت گری و یادگیری داری واست میشه بهترین رشته دنیا،هر رشته ای با علاقه میشه قشنگترین رشته ...

منم کمک کردن به مردمو بیشتر دوست دارو بخاظر همین بین دارو و پزشکی بیشتر رو پزشکیو چون تعاملاتش بیشتره حس میکنم

یه مصاحبه کرده بودن از دانشجو های سال آخر پزشکی میگفتن سخته خیلیییییی دوران دانشجویی دیر به در آمد م ...

چرا تخریبش کردی پس😭😂

آفرین به جز سهمیه ایا

مسخری واقعا من الان سهمبه ۵ درصد داشتم قشنگ دندون تیپ دو رو اب خوردن میاوردم بعد مبگن تاثیر ۵ درصد زیاد نیست خب هر چی هست بهتر ازین وضعمه دیگه

منم کمک کردن به مردمو بیشتر دوست دارو بخاظر همین بین دارو و پزشکی بیشتر رو پزشکیو چون تعاملاتش بیشتر ...

پزشکی خیلی خفن تره بنظرم،سخت هست ولی نتیجشو میبینی،به حرف اینا که میگن دیر به درآمد میرسی گوش نده

تو هر رشته ای بخوای پیشرفت کنی و به جایگاه خوب برسی کلی طول میکشه،حالا تو پزشکی تو اون تایمو درس میخونی

خلاصه که من اگه رتبه شما رو داشتم لحظه ای تردید نپیکردم

کار آسونیه مگهباید یازدهمو امتحان بدم دوازدهمو امتحان بدن کنکورو بدمدیگه از دستم بر نمیاد تموم زورم ...

راست میگین حواسم نبود

پزشکیم عالیه

از قشنگیاش اینکه بالاترین درجه رو داره

باعث افتخار خانودتون میشین و همیشه سرتون جلوی همه بالاست 

با مهربونی مرحم مردم میشین