2777
2789

من خیییلی خوال میبینم😑

خسته شدم از بس خواب میبینم

البته بیشترش از افکار و ترس هامه که خداروشکر میگن چنبن خوابایی اصلا تعبیر نداره

شما چه خوابای عحیبی دیدین که تعبیر داشته؟

🙂🍃

خواب دیدم با ملاقه با موش های صحرایی قابلمه به سر تو آشپزخونه میجنگیم

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تا حالا چندبار خواب دیدم ک مثلا با دمپایی دارم میرم مدرسه یا بدون شلوار😂

بعد دیرمم شده نمی‌دونم چرا نمیتونم خودمو برسونم مدرسه انگار تو زمان گیر کرده باشم هم ترسناکه هم خنده دار🤦

خواب دیدم گروه بی تی اس با مختار بیعت کردن بعد ما رفتیم از امام سجاد و حضرت فاطمه اجازه جنگ گرفتیم و اینا بعد کلی جنگیدن من یکی از اعضای بی تی اس با ی بچه یتیمی ک ت اون کوچه موچه های کوفه می‌چرخید شهید شدیم 🔪

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خواب دیدم با ملاقه با موش های صحرایی قابلمه به سر تو آشپزخونه میجنگیم

وای منم یه بار خواب دیدم با یه بچه گوزن سخنگو داشتم میجنگیدم که آخرشم من کشتمش و عذاب وجدان گرفتم🤣

🙂🍃

من خواب کم میبینم و همینه که منو از تعبیرش میترسونه

چند وقت پیش یه خوابی دیدم که هنوز تو ذهنمه...

رفتم توی یه استخر که همه دوستام هم اونجا بودن

یهو نگاه کردم دیدم اطراف استخر پر از خونه و داره میاد داخل آب

بقیه فرار کردن منم میخواستم فرار کنم ولی لباسامو پیدا نمیکردم 

همه رفتن بیرون من موندم و یکی دیگه 

داشتم زهرترک میشدم که از خواب پریدم😂

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

خب من یه بار خواب دیدم رفتم بیرون یه جای شلوغ یهو یکیو میبینم که بهم زل زده و لبخند میزنه یکی کنارم بود پرسیدم این کیه چرا بهم نگا میکنه گفت این عزراییلهه

بعدش ازش رد شدم پشت سرمو نگا کردم دیدم نیست اونی که کنارم بود بهم گفت نگا نکن اینجارو میترسی منم نگا کردم دیدم یه عروس اونجاس که سه تا گوسفند آوردن واسه قربونی یکیو قربونی کردن نمی‌دونم چرا من یهو ترسیدم فرار کردم یهویی یکی از گوسفندا اومد جلوی پای من قربونی شد خون اومد منم حالم بد شد داشتم میرفتم یهو از دهنم خون اومد ریخت زمین بعد بیدار شدم 😐🤦🏼‍♀️

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸
خواب دیدم گروه بی تی اس با مختار بیعت کردن بعد ما رفتیم از امام سجاد و حضرت فاطمه اجازه جنگ گرفتیم و ...

وای چرا انقد قاطی پاتیهههه  

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.