2777
2789
عنوان

از خواب ها و کابوس های خنده دارتون بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست
وای چرا انقد قاطی پاتیهههه

خیلی سمی بود بعد خیلی طولانی بود بخوام بگم ی شاهنامه میشه اصلش و بگم انقدر قاطی در نمیاد میفهمی چ شد ک رفتیم ت اون زمان 

خلاصه بود 

جین شهید شد😪😪😪

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انیشتین و سعدی و سهراب سپهری و چند تا دانشمند و شاعر دیگه که هیچ ربطی بهم نداشتن تو فلافلی بودن

از خیابون اون ساندویچ‌فروشی یه هایس با سرعت رد شد و چند تا آدم رو زیر گرفت ، رفتم جلو دیدم همشون تکه تکه شدن بعدش هم دو تا شتر خیلی بزرگ با نعره از اونجا رد شدن

این عجیب ترین خوابی بود که تا حالا دیدم و بعد از چند سال هنوز یادمه 🤦🏻‍♂️

خیلی سمی بود بعد خیلی طولانی بود بخوام بگم ی شاهنامه میشه اصلش و بگم انقدر قاطی در نمیاد میفهمی چ شد ...

بی مادر شدیممممم  

کم از خواب های من نداره  

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

بی مادر شدیممممم کم از خواب های من نداره

🤣🤣 خدا نکنه بچمممم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عجیبببب😶

آره بی ربط ترینشون این بود

یکی هم بود تو یه روستای متروکه بودم و هوا تاریک بود

یه کوچه باریک پیدا کردم که روی زمین طلا ریخته شده بود وقتی خواستم بردارم اجنه وارد شدن منم با دو تا شمشیر باهاشون جنگیدم 

خواب جنگیدن با گله سگ ها هم دیده بودم

سر بریده شدن آدم توی باغچه

قطع عضو آدما هم به وفور تو خوابام دیدم

خداروشکر چند وقتیه خوابام یادم نمیمونه