2777
2789
عنوان

مشکل پولم با همسر

201 بازدید | 16 پست

ما وضع مالیمون ک اوکیه همسرم خسیس نیس ولخرجم هس تازه 

شوهرم از اول عادت کرده پول میزاشت کشو برام منم ک خرید با خودش میرفتم لازمم نمیشد زیاد 

الان خوب دخترم بزرگ شده هر روز بیرونیم وقتی ب همسرم میگم پول بزن میگه از کشو بردار یا میخوای چیکار سقف پولی هم ک میزنه ی تومنه مثلا هفته بعد بگی پول بزن پول بزن ۵۰۰ میزنه دوباره هفته بعد😂 

از کشو هر چقدر بردارم چیزی نمیگه اصلا نمیفهمه چون نمیشماره هر روز ی پولی میاره میزاره تو کشو زیاد شد جمع میکنه میبره مشکلم با پول نقد چون دیگ پول خورد نیس نقد میدی گیر میکنی ۳ تومن یجا میمونه ۵ تومن یجا ندارن کارت خوب راحت تره  

خوب ی راه حل بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون رفتنی کیف و کارت نبر خودش حساب کنه پولای کشو رو هم یک ماه جمع کن ببر بانک بریز حسابت بعدش همین بشه روال زندگیتون ماه ب ماه ببر بانک انتقال بده ب کارتت

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

عابر بانکی داشته باش که بتونی از طریق عابر بانک پول توی کارتت بریزی . مثل بانک شهر 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چه دغدغه سختی واقعا . ناراحت نشی ولی اینجا بارها از بی پولی و ندادن پول از طرف شوهر به زن تاپیک زدن و گلایه کردن بعد شما سر اینکه پول نقد هست توی کارت نیست تاپیک میزنی؟ اخه اینم شد مشکل خدا وکیلی،؟؟

من که برام فرقی نداره 😂میرم اینجوری نگاهش میکنم🥺میگم یادته اون روز پول زدی به کارتم؟ میگه آره میگم از دستم فرار کرد🥺خودش تا تهشو میفهمه 😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

حس میکنم ناراحت بشه یا فکر کنه چقدر ازش پول برداشتم چون نمیشماره پولارو

شمامیگی نمیشماره خپدشم گفته ازکشوبردارشماهم ازکشوبه کارت منتقل کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖