همه چیش عادیه فقط با اسباب بازی بازس نمیکنه البته منم زیاد بازی نکردم باهاش که یاد بگیره بعضی وقتام که عصبانی میشه منو میزنه بچه زیاد ندیده تا حالا ولی جایی بریم با بچه ها بازی نمیکنه میترسم یه وقت اوتیسم اینا نباشه
چیز رو بخاد قشنگ اسمشو میگه یا اشاره میکنه و جیغ میزنه؟
خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حرف میزنه؟ چیز رو بخاد قشنگ اسمشو میگه یا اشاره میکنه و جیغ میزنه؟
اره خوب حرف میزنه چیزیم بخواد میگه بعضی وقتا اشاره میکنه که اونو بده مثلا بخوام جارو بکشم میگه بده من میکشم بعضی وقتام نمیذاره بکشم اگه دوتایی تنها باشیم نمیذاره بکشم ولی باباشم باشه کاری نداره
اره خوب حرف میزنه چیزیم بخواد میگه بعضی وقتا اشاره میکنه که اونو بده مثلا بخوام جارو بکشم میگه بده م ...
خب الهی شکر
برو بگیر بخاب خاهر وسواس گرفتی😁
خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
فقط علایمشو خوندم استرس گرفتم چون اکثرا بداخلاق ونقنقو میشه عصبانیم بشه میزنه منو چنگ میزنه عادیه ب ...
اونا اولین علامتشون حرف نزدنه
اسمشو صدابزنی نگات نمیکنه
چیزی رو بخاد اسمشو نمیدونه ، فقط جیغ میزنن
اره بابا عادیه
پسرمنم منومیزنه🥴😂
واقعا؟نه بابا این مشکلاتو نداره اصلا از بس نوشتن طیف زیاد داره خفیف شدید فلان ترسیدم ایشالا که چیزی ...
ساده ترینش اینا ک گفتم
و توهمشون مشترکه🥲
دقیقن یک مریضیای عجیب ،
ویروسای عجیب