نمیدونم چرا ما شبا یا روزای تعطیل هم حرفی نداریم با هم بزنیم
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
تو پیشرفته ای خواهر.من خونه مامانمم ندارم.درنتیجه فقط تو خونم
چند ساله ازدواج کردی رابطه ات با خونه شوهر چطوره
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
چن روزه که تعطیل بود الانم عصرها همسر خونست امروز هردومون به این فک کردیم زندگی چقد کسل کنندست چرا هیچ برنامه ای نداریم انجام بدیم یا سرمون تو گوشیه یا تلوزیون
من و نامزدم خيلي تنها هستيم ، من كلا از خانواده ام دور هستم و اون هم تك فرزند هست و كلا رفت و امدمون ...
والا ما هم از کنار هم بودن لذت میبریم.. ولی همسرم خیلی از یکنواختی بدش میاد نمیخوام محیط خونه براش کسل کننده بشه و خدای نکرده دنبال تفریحات بیرونی بره.. نمیدونم چیکار کنم اون تنوع رو تو خونه ایجاد کنم😔😔😔
امروز ازش میپرسم اون موقع ها پس چی میکردی عصر ها تنهایی.. میگه نمیدونم تلوزیون میدیدم بیشتر.. بعدشم که بیشتر سرم با تو گرم بود.. این حرفش منو ترسوند میگم نکنه بعد ازدواج الان به یکنواختی برسه بعد خدای نکرده یه وقت بره بیرون دنبال سرگرمی...😢😢😢
شوهر من که فقط دوست داره بیاد تو خونه سکوت باشه و بخوابه جلو تی وی یا گوشی به دست باشه.من دارم از یکنواختی دیوونه میشماهل دسر و تخمه خوردن و اینا هم نیست که سرمو با این چیزا گرم کنم ۱۰نوع غذا هم بزارم فقط یکیشون همون موقع تند تند مثل گاو میخوره میخوابه😂😂😂ترجیح میدم زهرمار درست کنم براش