2777
2789
اره واقعا مگه میشه همه چی وول میکنن میرن تو هم پیام بدی انگار نمیشناسنت

خودخواهن

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنگدلنتهش میگن برای صلاح خودت بود

چ صلاحی رفبق دارم کلا نابود شدن.واسه خودش. راحته. رغتن چون احساسی نداره با خودش میگه یه چند روز ناراحته بعد خوب میشه😑میزنه پودرش میکنه باخاک یکسانش میکنه میگه خوب میشه 

چ صلاحی رفبق دارم کلا نابود شدن.واسه خودش. راحته. رغتن چون احساسی نداره با خودش میگه یه چند روز نارا ...

فکر کنم از عذاب دادن لذت میبرم 

من یکی بود عاشقش شدم قشنگ ول میکرد من باز برمیگشتم بعد چندماه که قشنگ باز اوضاع خوب بود یهو ول میکرو قشنگ از ریشه قلبمو هدف گرفت دید من چقدر خرم

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

فکر کنم از عذاب دادن لذت میبرم من یکی بود عاشقش شدم قشنگ ول میکرد من باز برمیگشتم بعد چندماه که قشنگ ...

عمدی باشه یا غیر عمد هرکاری کنه از دل بیرون نمیره منکه اینجورم.

فکر کنم از عذاب دادن لذت میبرم من یکی بود عاشقش شدم قشنگ ول میکرد من باز برمیگشتم بعد چندماه که قشنگ ...

من با ادم درستی اشنا شدم خودم مقصر بودم اخلاق خودم بد بود

من با ادم درستی اشنا شدم خودم مقصر بودم اخلاق خودم بد بود

خوب چرا اخلاقتو ودرست نکردی به خاطرش؟مگه عاشقش نبودی

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

عمدی باشه یا غیر عمد هرکاری کنه از دل بیرون نمیره منکه اینجورم.

منم هیچکس نمیتونه جاش بیاد حتی بعد این همه مدت

قکر نکنم باشه

یک حرکتی بزن اگه چیزی داری ازش نزار بعدا شرمنده قلبت بشی 

تهش لااقل میدونی تلاشت وکردی