2777
2789

وقتی اونجا قدم به قدم باهاش خاطره دارم هرجارو نگاه کنم یادش میفتم هر حرف یا کلمه ای بگم یاد حرفاش میفتم تیکه کلاماش تو دهنمه هرکی هر حرفی میزنه یه چیزی تو حرفاش داره که منو یاد اون بندازه....

دارم دیوونه میشم خدایا بدون اون چجوری باید ادمای دیگ رو تحمل کنم؟ چند روز دیگه باید برم اونجا با این تفاوت ک اون دیگ نیستش 

جدی قراره این سالا بدون اون بگذره؟ اخه چجوری خدایا چیکار کنم هیچ راهی نیست یعنی؟🥺💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم جدا شدم ولی الان دوباره اومده سراغم ولی رابطه ما اشتباهه 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
اون رفت فقط میخوام بدونم راهی هست دوباره برگرده😫

ببین من خودم بدترین تجربه ها رو داشتم و حال تو رو خیلی خوب میفمم 

اگه مشکل از تو بوده ک رفته بهت راهنمایی بدیم

اما اگ مشکل از تو نبوده و از اون بوده خودش رفته 

قید شو بزن

دوست داشتنو باید چیکار کرد...

همین دوست داشتن جفتمونو اسیر کرده 4 روز کات بودیم داشتم میمردم کلی گریه کردم اشتها نداشتم 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.