2777
2789
عنوان

تولد بچه تو پارک

246 بازدید | 11 پست

دختر پنج سالشه پارسال برای تولدش گفت بریم پارک و شهربازی... دیگه خودمون یه کیک کوچیک بریم اونجا خورد و بعد رفت به بازیش رسید😂 حالا امسال میگه دوباره بریم پارک و شهربازی ولی با خودمون مهمون هم ببریم... ازون ور من ماه آخر حاملگی ام اصلا توان تولد تو خونه ندارم... دیشب هم تولد دختر عمه اش بود که خیلی باشکوه بود... میگم بچم دلش نخواد...

حالا اگه قرار باشه خانواده شوهرمم هم بگم بریم پارک میشه؟ چی ببرم چی پذیرایی کنم؟

پارک جای خوبی نیست واقعا.

دعوتشون کن رستوران یا خودتون خانوادگی برین همون پارک ولی مهمون دعوت کردن تو پارک خوب نمیشه

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من یه مادرم خاهشا بچه هاتون رو از الان بخاطر دلسوزی با چشم و هم چشمی بار نیارین منم هر سال فامیلم برا دخترش تولد خوب میگیره ولی من هنوز نگرفتم چند ساله اگر هم گرفتیم یه کیک و شمع و مادر و پدرا دیگه 20 نفرو دعوت نکرد با لباس و فلان

پارک جای خوبی نیست واقعا.دعوتشون کن رستوران یا خودتون خانوادگی برین همون پارک ولی مهمون دعوت کردن تو ...

رستوران که الان شرایطشو ندارم دم زایمانم... خوب شد گفتین واقعا مونده بودم پارک خوبه یا زشته

عزیزم من یه مادرم خاهشا بچه هاتون رو از الان بخاطر دلسوزی با چشم و هم چشمی بار نیارین منم هر سال فام ...

نه بابا من خودمم یادم نمیاد به خاطر چشم و هم چشمی برای بچه هام تا الان کاری کرده باشم... هر چی بوده فقط به نیت خوش گذروندن خودشونه... ولی خب چون تولدش با دختر همش پنج روز فرق داره.. میگم خب خشک و خالی هم نمیشه اینم بچس

نه بابا من خودمم یادم نمیاد به خاطر چشم و هم چشمی برای بچه هام تا الان کاری کرده باشم... هر چی بوده ...

من نمیگم خشک و خالی باشه یا نباشه اما بهر حال یه سال دو سال هم باشه خشک و خالی خوبه برا تربیتشون