2777
2789
عنوان

ویروس گوارشی

114 بازدید | 5 پست

سلام کسی از این ویروس گوارشی، حالت تهوع و معده درد گرفته؟ برای درمانش چیکار کردین من هرچی میخورم اثر نداره 

قرص دمیترون و فاموتدین خوردم ولی فایده نداره

همش معده درد و حالت تهوع و رفلاکس دارم 

اگه داروی موثری میشاسید میشه بگید من یه هفته است اینطوریم😣

من گرفتم ولی حالت تهوع نداشتم

گلاب ب روت فقط اسهال شده بودم و دل پیچه داشتم سه روز اینجوری بودم کلا...

ماست و نعنا و سیر واسه برطرف شدن اسهال خوردم خوب شدم اما دل پیچه ام دو روز طول کشید تا خوب بشه

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

پاشو برو لومرامید بگیر نبات  بسوزون باپونه بجوشون بخور 

کتری داغ بذاروشکمت 

پروبیوتیک  کپسولشو بخور 

بعدشم برو سرم ب کمپلکس بزن 

منم اونجور شدم انقد لاغرشدم میخوام قرص بگیرم برا صورتم ک خوب شه 

منی که از قرص چاقی میترسیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرفتم ولی حالت تهوع نداشتمگلاب ب روت فقط اسهال شده بودم و دل پیچه داشتم سه روز اینجوری بودم کلا.. ...

منم اولش دلپیچه داشتم از روز دوم به بعد حالت تهوع و معده درد شدید گرفتم

پاشو برو لومرامید بگیر نبات بسوزون باپونه بجوشون بخور کتری داغ بذاروشکمت پروبیوتیک کپسولشو بخور بع ...

سرم یه بار زدم یه روز خوب بودم دوباره حالم بد شد اسیرم کرده این مریضی. پروبیوتیک ماستشو میخورم

برای شما چند روز طول کشید؟

سرم یه بار زدم یه روز خوب بودم دوباره حالم بد شد اسیرم کرده این مریضی. پروبیوتیک ماستشو میخورمبرای ش ...

۳روز طول کشید 

ماست نهههههههه

کپسول پروبیوتیک که یخچالی ام هس 

اونایی ک گفتمو رعایت کن مث من کم نیاری و لاغر نشی