2777
2789

با اینکه روتین پوست چرب هم دارم 

نمی‌دونم واس این کرم های بیخوده، که پوستمو داره بدتر خراب می‌کنه یا چیز دیگه 

شما چه مرطوب‌کننده ای پیشنهاد می‌دید واش پوست چرب؟

نیاسینامید میزنم تاثیر معکوس داره 

دنیا به کام دیویدشونه...

من بعد اینکه کرونا گرفتم ۳ سال پیش . پوست خشکم تبدیل شد به پوست چرررررررب و دیگه هم درست نشد

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ب پوستتون خیلی مواد ضدچربی بزنید پوستتون بیشتر ترشح چربی میکنه

همیشه یادتون باشه روتین ملایم.یه جز ضدچرب برای روتین کافیه

اگر جوش دارین یه ضدجوش کافیه باقیش معمولی باشه

مثلا شوینده ضد جوش

کرم ضدجوش سرم ضدجوش باشه سد دفاعی پوست نابود میشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
اگه ب پوستتون خیلی مواد ضدچربی بزنید پوستتون بیشتر ترشح چربی میکنههمیشه یادتون باشه روتین ملایم.یه ج ...

نه جوش نمیزنم ‌. بعضی کرم ها که سنگین هستند باعث میشن زیرپوستی بزنم ‌. ولی اخیرأ جوری چرب میشه که انگار روغن مایع پاشیدم به صورتم 

یه شوینده پوست چرب ویتالیر. سرم هیالورونیک اسید برایت مکس با آبرسان پوست چرب لافارر.گاهی بجای آبرسان، ضد آفتاب پوست چرب لافارر میزنم. قبل اینکه این آبرسان پوست چرب رو بگیرم ،مخصوص پوست نرمالش رو داشتم که بازم چرب میشد، با خودم گفتم شاید کرمش سنگینه‌. روتین شبمم یه شب درمیون سرم نیاسیامید، با لایه بردار 

ممکنه بخاطر گرمای تابستون باشه ؟

دنیا به کام دیویدشونه...
نه جوش نمیزنم ‌. بعضی کرم ها که سنگین هستند باعث میشن زیرپوستی بزنم ‌. ولی اخیرأ جوری چرب میشه که ان ...

بیا تو گروه ما کسب درامد کن+محصولات به قیمت تولید بگیر+پوست و مو هم شناخت پیاده میکنی

اگر مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم
در هر جا هر مکان پاره وقت
آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی
و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه
اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم
@trustisho روبیکا