2777
2789
عنوان

مادر شوهرم باهام قهر کرده…

209 بازدید | 10 پست

شوهر من برادر یکی یدونه پنج تا خواهره محبت و توجه خیلی افراطی از طرف خانوادش بهش میشه انقد که گاهی حرصم درمیاد مثلا خواهرشوهرام تو خونوادشون برا شوهرشون تولد نمیگیرن ولی حتمن باید برا داداش یکی یدونشون تولد بگیرن در صورتیکه اصلا تولد من برا همسرم مهم نیس و نهایت هنرش اینه روز تولدم یه تبریک خشک و خالی بگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست منم یا عروسه و چهارتا خواهرشوهر از این موقعیت استفاده کرده هم رابطه خوبی با خواهر شوهراش داره ه ...

عزیزم ذات آدما باهم فرق میکنه

همه مثل هم نیستن بعضیا واقعا بی‌ذاتن و از این ماجرا سواستفاده میکنن و دخالت میکنن

شوهرم خیلی ابگوشت دوست داره ولی من بخاطر اینکه بچه هام نمیخورن خیلی کم درست میکنم ولی اکثر مواقع وقتی از سرکار میاد خونه مادرشوهرم یه قابلمه ابگوشت میده با خودش بیاره بیشتر مواقع حتی غذایی رو که من درست کردمو نمیخوره الان که به مادرش گفتم هم مادر شوهرم هم خواهرشوهرام همشون جبهه گرفتن چرا همچین حرفی میزنی بچشه دوست داره یجورایی از گفتنش پشیمونم کردن مادرشوهرم  کلی شلوغ کاری کرده که اگه ناراحتی از این به بعد میگم کلا کلا نیاد به پدرمادرش حتی سر بزنه حتی ببینه مارو

عزیزم ذات آدما باهم فرق میکنههمه مثل هم نیستن بعضیا واقعا بی‌ذاتن و از این ماجرا سواستفاده میکنن و د ...

خانواده شوهرش خوبن خدایی ولی دوست منم بسازه به رفتار خواهرشوهراش حساس نیست و مثل خانواده خودش نگاه میکنه ، به نظرم دوسر برده

منم مشکلی خاصی باهاشون ندارم ولی این توجه بیش از حدشون رو مخمه

درکت میکنم ، ولی منظورم اینه هر رابطه ای نقاط مثبت و منفی داره ، سعی کن با منفی ها کنار بیای و از جنبه مثبتش به نفع زندگی ات استفاده کنی