2777
2789

سلام وقت بخیر

من رشته انسانی هستم . فرهنگیان میخواستم که متاسفانه نیوردم

اما با توجه به تراز و ... میتونم دانشگاه دولتی بیارم 

فقط نمیدونم چه رشته ای بخونم و چیکار کنم. بین حقوق و کامیپوتر و حسابداری موندم که میتونم بخونم؟ بازار کار داره ؟

شما چه رشته ای پیشنهاد میدین که آینده داشته باشه ؟ بتونم سریع وارد بازار کار بشم ؟ واقعا حقوقش و درآمدش برام مهمه !

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم...🌱
رشته های ادبیات متاسفانه اشباح شده چون بدون کنکور شدن تاپ ترین رشتش حقوق و روانشناسی

میگن برای حقوق باید زرنگ باشی بقول معروف زبون داشته باشی که من ندارم😅

یکمم فکر کنم رشته سختی باشه و خرج زیاد نه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول تحقیق کن در مورد رشته ای که معرفی میکنم بعد تصمیم بگیر

اگر میتونیplc یکی از رشته های برق صنعتی است

انشالا اگر بعد از تحقیق در این رشته به موفقییت رسیدی خیلی از شرکت های بزرگ چه داخل ایران چه بیرون از ایران به شما نیاز واجب دارن و بالاخص بیشتر تابلو سازهای برق صنعتی در بازار از (دانش) برنامه ریزی plc ناتوان هستن و باز هم به شما نیاز دارن

وسایل لازم برای اینکار 1عدد لپتاپ و فیش های کاربردی و البته بیشتر از همه دانش شما

آدمی را آدمیت لازم است
اول تحقیق کن در مورد رشته ای که معرفی میکنم بعد تصمیم بگیراگر میتونیplc یکی از رشته های برق صنعتی اس ...

خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون❤️

فقط من نمیدونم توانایی این کار رو دارم یا نه . چون رشتمم‌ انسانیه‌ اگه حل مسائل و منطق باشه من سردر نمیارم

یه رشته آسون و پردرآمد میخوام که بازار کارش هم خوب باشه .

اینی که گفتین آینده داره ؟ درآمد خوبی داره ؟

خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون❤️فقط من نمیدونم توانایی این کار رو دارم یا نه . چون رشتمم‌ انسانیه‌ اگ ...

درآمد خیلی خوبی داره به شرط پشتکار داشتن خودت حرفه ای که در بازار زیاد شناخته شده نیست گرفتن دستمزد وچند درصد گرفتن به خودت بستگی داره 

آدمی را آدمیت لازم است