2777
2789
عنوان

خانومای باردار با مشکل رشد کم جنین کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 25 پست
6 کیلو کلا اضاف کردم46 بودم شدم 52خودمم ریزه میزم

خودتم نسبتا کم وزن اضافه کردی. ازمایش تیرویید اینا دادی همه خوب بوده؟به نظرم با یه متخصص تغذیه صحبت کن یکم رو تغذیه ماههای اخرت کار کن

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتم نسبتا کم وزن اضافه کردی. ازمایش تیرویید اینا دادی همه خوب بوده؟به نظرم با یه متخصص تغذیه صحبت ...

اره همه یآزمایشاتم خوب بوده فقط ویتامین دی پایین بوده

با متخصص تغذیه هم حرف زدم منتهی خیلی از غذا بدم میاد ،گوشت هیچ مدلیشو نمیتونم بخورم،تخم مرغ نمیتونم بخورم ،پروتئینم ک همینا داره

خون رسانی به جنیین مشکلی نداره؟

من برا این موضپع دکتر بهم آمپول هپارین داد هر روز تزریق میکنم برا خون رسانی به جنیین چون فشار خون ودفع پروتیین دارم.

دکتر گفت اگه نزنی جنیین خوب وزن نمیگیره

عزیزم شما دوباره رفتی سونو ؟ وزنش بهتر شد؟من امروز سونو دارم خیلی استرس دارم برا وزنش🥴🥺

نه عزیزم همچنان وزنش کمه ،رشد میکنه اما کم،الان توی 33 هفته یکو ششصده

خون رسانی به جنیین مشکلی نداره؟من برا این موضپع دکتر بهم آمپول هپارین داد هر روز تزریق میکنم برا خون ...

چرا خونرسانی مشکل داره ،الان جفتمم مشکل پیدا کرده، آمپـول نداده بهم

چرا خونرسانی مشکل داره ،الان جفتمم مشکل پیدا کرده، آمپـول نداده بهم

خوب خود همین باعث میشه جنین خوب وزن نگیره..

یه دکتر دیگه هم برو ببین چی میگه.

معمولا هپارین یا انوکسا میدن که رقیق کننده خون هستش تا خون رسانی به جفت بهتر بشه

خوب خود همین باعث میشه جنین خوب وزن نگیره..یه دکتر دیگه هم برو ببین چی میگه.معمولا هپارین یا انوکسا ...

اخه بعضی وقتا لکه بینی دارم،میگن نباید بزنی خونریزی رو بیشتر میکنه،سپردم به خدا دیگه ،پیر شدم از استرس

اخه بعضی وقتا لکه بینی دارم،میگن نباید بزنی خونریزی رو بیشتر میکنه،سپردم به خدا دیگه ،پیر شدم از است ...

ایشالا نینی رو صحیح وسالم بغل میکنی  امیدت به خدا باشه.

اینم بگم سونو خطا داره من بارداری اولم ۳۶ هفته رفتم سونو گفت وزن بچه کمه ۱۸۰۰ هستش..ولی حدود ۱۲ روز بعدش زایمان کردم ووزن نینیم ۲۷۰۰ بود 

ایشالا نینی رو صحیح وسالم بغل میکنی امیدت به خدا باشه.اینم بگم سونو خطا داره من بارداری اولم ۳۶ هفت ...

اره خطا که داره واسه وزن تا 20 درصد کمتر یا بیشتر میشه ،ولی خب من سونو داپلر دادم خونرسانی به جنین کمه