2777
2789
عنوان

آموزش بی خیالی

59 بازدید | 6 پست

سلام عزیزانم..میگم من هی میخوام نسبت ب رفتارای خانواده نامزدم بی تفاوت باشما،بخدا هرچی هم بگن هیچی نمیگم ک احترام حفظ بشه،ولی بعدش میام سر نامزدم خالی میکنم ناراحتیمو،یا هعی سعی میکنم بهشون فکر نکنم ولی میبینم هی نامزدم خانوادشو بولد میکنه ک إلَن و بِلَن در حالیکه من یکساله عروسشونم ندیدم حتی یه هزاری دربیارن بگن بیا پسرم یا عروسم این کمک خرج یا عیدی براتو باشه،نمیتونم بکشم،حداقل بره برا کسی بگه ک نمیشناستشون نه منی ک از نزدیک باهاشون در رفت امدم،مثلا چن ماه پیش من مریض بودم شدیدخ.ن ریزی داشتم،ایشون سرکار بود و نمیشد منو ببره دکتر دوهفته منتظر موندم تا بیاد منو ببره دکتر،خونه مادرشوهرم هم بودم خیلی اذیت میشدم با رفتارشون،اونا هم خونشون تو یه شهر دیگن ک هفت ساعت راهمونه،بعد دوهفته اومده چهارشنبه وقت عمل مامانش برا سنگ کیسه صفراش بود،مثلا فک کن اون همه دردو تحمل کنی ک شوهرت بیاد ببرتت دکتر بعد اومد منو اورد خونمون باباش بهش گفت ببر بذار خونشون و برگرد خونه،بهش گفتم پس دکتر من چی؟گفت من مامانم میره عمل باید کنارش باشم،در حالیکه مادرشوهرم خواهراش شوهرش دخترش همشون اونجا بودن بخاطر یه عمل ساده،بعد منو تو اون حال اورد گذاشت خونمون و نبرد دکتر،ینی کنار مادرش بودنو ترجیح داد بهم،نمیگما مادرشو ول میکرد ،ولی اونجا وضعیت من وخیم بود و باید میبرد دکتر توبیمارستان بودنش ک چیزیو حل نمیکرد ،حتی اجازه نمیداد من با مامان خودمم برم دکتر،خرج بیمارستان مادرشم خودش داده بود،باباشم بهش گف ببر بذار بیار ،من اینارو کنار هم میذارم نمیتونم دلمو باهاش صاف کنم،میشه یه چیزی بگین ک قانع و اروم بشم؟هنوزم ک هنوزه نبرده دکتر 🙃 منم عفونت کردم و...قرارع هفته اینده بیاد ببره،الانم از دستش ناراحتم،هعی اون رفتارا یادم میوفته خیلی اذیت میشم

منظور از دوهفته نبودش بخاطر کارش بود🙃

خواهرم .

تجربه زیادی ندارم کمکتون کنم اما فکر می‌کنم اون قسمت که گفتید همه ناراحتی تون سر نامزدتون خالی میکنید .....

براتون در آینده مشکل ایجاد کنه ...

کاش بشه یک جوری این ناراحتی رو بهش فکر نکنید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم .تجربه زیادی ندارم کمکتون کنم اما فکر می‌کنم اون قسمت که گفتید همه ناراحتی تون سر نامزدتون خا ...

میدونین بیشترش بخاطر اینکه سه چهار ماه از اون ماجرا میگذره ایشون هنوز منو نبردن دکتر،مگه من همسرش نیستم؟مگه اولویتش نیستم؟پس چرا مشکل من باید اینهمه بمونه و پشت گوش بندازه؟الانم داشتم باهاش حرف میزدم بهش گفتم،گفتم منتظر بودی مامانت خوبه خوب بشه بعد منو ببری دکتر؟بعد یه جوری حرف میزنه ک انگار ن انکار اینا کم کاریا کار خودشه،حرصم گرفت گفتم شب بخیر و گوشی و قط کردم😔

نه اون سری استثنا بود،گفتم ک چون راهمون دوره مجبورم هر یکی دوماه یه باری ک میرم دو سه روز حداقل بمو ...

سلام خودتون نمی تونین برین؟ 

مردا شاید بخاطر شغلشون نتونن وقت بزارن

شما هزینه هاشو بگیر وگاهی خودتون دنبال

سلامتی خودتون برین.

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲