2777
2789

متاهلم ۲۴ سالمه 

کلا احساس میکنم اطرافیان دوسم ندارن از خواهر برادر بگیر تا همکار و خانواده همسر و دوست و آشنا

دیگه هیچکس باهام ارتباط نمیگیره با اینکه به شدت مهربونم خوش برخوردم ولی همه انگار منو کم میبینن

ناديده میگیرن مهم نمیبینن

انگار به نظر هیچکس شیرین نمیام....

چکارکنم؟🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عزیزی

متنت به دلم نشست چون از دلت اومد بیرون

الان زمانه ای شده که برای دیگران منفعت داشته باشی دورت میگردن وگرنه یادشون میرع کی هستی

خودت رو مشغول کار و زندگیت کن خواهر

آدم ها وقتی آدم رو دوست دارن که براشون منفعتی داشته باشی یا پولدار باشی که هیچکدوم ارزش نداره مهم ای ...

ببین ما تربیت خانوادگیمون جوری بوده که اجازه جسور بودن نداشتم اجازه حاضر جوابی نداشتم اینه که آروم بار اومدم به شدت تابع ادب بار اومدم هیچکس نمیتونه باهام ارتباط بگیره هیچکس باهام راحت نیست

ببین ما تربیت خانوادگیمون جوری بوده که اجازه جسور بودن نداشتم اجازه حاضر جوابی نداشتم اینه که آروم ب ...

کلا ربطی به بی ادب بودن یا ترسو یا شجاع بودن نداره آدم ها دنبال منافع مالی و شخصیشونن و دنبال کسی میرن که اینا رو تامین کنه پس برات مهم. نباشه و رو خودت تمرکز کن

خیلی عزیزیمتنت به دلم نشست چون از دلت اومد بیرونالان زمانه ای شده که برای دیگران منفعت داشته باشی دو ...

فداتشم من خوش انرژی جان

آخه منفعت هم دارم، خیلی دل رحمم بیش از حد برا دیگران از خودم میگذرم و خودم رو همیشه ناديده گرفتم بخاطر دیگران

ولی ببین مثلا من یک ساله تو محیط کارم با همکارم هنوز ارتباط خوبی نگرفتیم باهم ،من تلاش کردم ولی اون نخواست انگار که ازم خوشش نیاد... چندین ماه بعد من یه دختر دیگم اومد اونجا مشغول شد الان همه با اون خوبت با اون دوستن ولی بازم با من نه

همه باهم اوکی هستن جز با من واقعا نمیدونم چرا 

فداتشم من خوش انرژی جانآخه منفعت هم دارم، خیلی دل رحمم بیش از حد برا دیگران از خودم میگذرم و خودم رو ...

سیاست و چاپلوسی دارن 

منم چنین چیزی رو بر خودم دیدم

ولی اهمیت نده چون تو سرتر هستی لیاقت هم دلی با تو رو ندارن

کلا ربطی به بی ادب بودن یا ترسو یا شجاع بودن نداره آدم ها دنبال منافع مالی و شخصیشونن و دنبال کسی می ...

ببین من تو محیط کار خیلی به همه احترام میزارم شوخی نمیکنم با کسی،دیروز یکی از همکارای آقا بهم گفت دوتا نکته میخوام بهت بگم منم دیگ مشغول بودم نرفتم پیشش، آخر وقت رفتم گفتم نکته هاتون رو بگید گفت خوبه حالا این یدونه یادت موند خب این ینی جای امیدواری هست رو شما

خیلی ناراحت شدم ینی چی آخه مگه من چم بود؟

البته تیپ و قیافه ام همیشه ساده و بی آرایش هست بقیه آرایش کرده و چیتان پیتان شده...

ببین من تو محیط کار خیلی به همه احترام میزارم شوخی نمیکنم با کسی،دیروز یکی از همکارای آقا بهم گفت دو ...

بیخیال محیط کار که جای خوش و بش و دوست شدن با همکار نیس آخه.من اصلا توی محیط کار نه با کسی گرم میگیرم نه شوخی میکنم هر فکری هم راجیم کنن به کتفمم نی