شوهرم امروز ۱۰ گردش آخر حسابشو گرفت و متوجه شد ساعت ۸:۳۰ صبح امروز ۴۰۰هزار تومن از حسابش خارج شده درصورتیکه اون ساعت هردومون خونه بودیم و نمیدونیم این پول چجوری از حساب خارج شده. کسی هست که بدونه چجوری میشه پیگیری کرد؟ فردا صبح شوهرم میره بانک اما من تا فردا دلم طاقت نمیاره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خبر دار شدي به ما هم خبر بده چون يه خورده عجيبه !!!كدوم بانك حساب داريد ؟؟مگه موقع ...
بانک سپه. اتفاقا چندوقتیه که براش پیام برداشت و واریز نمیاد. هفته پیش رفت بانک و گفتن دوباره میامک بانک رو برات فعال کردیم ولی فعال نشده بود و قرار بود همین روزا بره یه بانک دیگه حساب باز کنه
بانک سپه. اتفاقا چندوقتیه که براش پیام برداشت و واریز نمیاد. هفته پیش رفت بانک و گفتن دوباره میامک ب ...
خوب نيومدن پيامك خوب نيست خوب كاري كردين كه حساب را خالي كردين به هرحال نگران نباش اگر بدهي چك و يا ضمانت نباشه حتما كه اشتباه شده كارتتون هم دست كسي نبوده ؟؟تازه با كارت كه نميشه چهار صد را كشيد ولي جلوش يه چيزي مي نويسه ها قابل پيگيري هست