2821
2789
عنوان

خدایا شکرت دمت گرم 😐👏🏼

203 بازدید | 7 پست

حکمتش چیه بعضیا الکی الکی بدون هیچ تلاشی تو رفاه کامل زندگی میکنن طرف اصلا نمیدونه بی پولی یعنی چی 

دختره ۲۵ سالشه خونه باباش نشسته میخوره و می‌خوابه و پول خرج میکنه ماهی ۲۰ میلیون هم از باباش میگیره هیچ دستاوردی هم نداره هیچ کاری هم محض سرگرمی انجام نداده حداقل دل خودش خوش باشه که بابا منم یه حرکتی زدم جز خرج کردن پولای بابام یه کار دیگه هم بلدم  بعد تازه غر میزنه و از زندگی مرفه اش شکایت میکنه فک کنم راسته میگن رفاه و امکانات زیادی به روان انسان نمیسازه هر چی پولدارتر باشی افسرده تر میشی 

خیلی بده این حرفا رو میزنی

یه ادم خوب هیچ وقت به دیگران حسودی نمیکنه و برای داشته های دیگران شاده.

به ادم خوب دیدشو عوض میکنه

تو توی زندگی اون فرد نیست نمیاد که دردشو جار بزنه میاد فقط بهترینهاشو توی دید کسایی مث تو میزاره

عزیزم خدا به همه ما به یک چشم نگاه میکنه

خدا میگه تو حرکت کن من برکت میدم

اما تو چیکار میکنی میای اینجا میگی خدایا دمت گرم که فلان بندت اینو داره من ندارم

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

خیلی بده این حرفا رو میزنییه ادم خوب هیچ وقت به دیگران حسودی نمیکنه و برای داشته های دیگران شاده.به ...

حسود نیستم ولی در عجبم چرا طرف غر میزنه من از نزدیک میشناسمش واقعا از بس خودش کاری برای زندگیش نکرده لقمه حاضر جلوش گذاشتن  افسرده شده الان همه چی داره ولی خوشحال نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسود نیستم ولی در عجبم چرا طرف غر میزنه من از نزدیک میشناسمش واقعا از بس خودش کاری برای زندگیش نکرده ...

الان تو دل اون اینه کاش هیچی نداشتم اما خوشحال بودم

تو دل توهم اینه کاش من پول زیاد داشتم درسته؟

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

اینم یه نشونه که پول و ثروت نشونه خوشبختی نیس همه چیز هم نیس .. کسی که پول داره قطعا خوشبخت نیست و زندگیش تکمیل نیست .. خدا آدما رو با داشته ها و نداشته هاشون امتحان میکنه برای اینکه شخصیتشون شکل بگیره 

خدا بهش ثروت داده بجا اینکه ناراضی باشه باید شکر کنه .. کسی که ثروتی نداره باید خدارو شکر کنه که حتما حکمتی هست 

یا امیدوار بود و دعا کرد که یه روز بهترین اتفاق زندگیش میوفته .. زندگی آدما یه جور نیست 

با انگیزه باش دختر

اگر مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم
در هر جا هر مکان پاره وقت
آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات پوستی و مو پشتیبانی همیشگی
و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه
اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم
@trustisho روبیکا

چقد مهربون وبا فرهنگ آفرین هر چی برا دیگران خوب بخوای خدا همونو. بهت میده

قربونت

دقیقا

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز