2777
2789
عنوان

چرا برای بعضی ها حقوق سی میلیونی من خیلی زیاده🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 55 پست

اگه حقوق یه کارمند ۳٠تومن بود اونموقع عجیب نمیشد

الان یه کارمند با ۳٠سال سن نهایت۱۷ ۱۸تومن میگیره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حقوق یه کارمند ۳٠تومن بود اونموقع عجیب نمیشدالان یه کارمند با ۳٠سال سن نهایت۱۷ ۱۸تومن میگیره

تمام کارمندا اینجوری نیستن

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
تمام کارمندا اینجوری نیستن

اکثرا اینجورین دیگه اونا خیلی شاخن 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

تو یه تاپیک گفته بودن چقدر از همسرتون پول میگیرینمن گفتم ۳۰ تومن و توضیح داده بودم این مقدار برای خو ...

خب درآمد همه یکی نیست و من خونه ندارم که یگمخشبحالم و مجبورم بیشترش زو پس انداز کنم تا پول پیش داشته باشم و پنج تومن و هفت تومن قسط و قرض میدم و کلا سه تومن برای خودم میمونه 😕😕

تو یه تاپیک گفته بودن چقدر از همسرتون پول میگیرینمن گفتم ۳۰ تومن و توضیح داده بودم این مقدار برای خو ...

خب درآمد همه یکی نیست و من خونه ندارم که یگمخشبحالم و مجبورم بیشترش زو پس انداز کنم تا پول پیش داشته باشم و پنج تومن و هفت تومن قسط و قرض میدم و کلا سه تومن برای خودم میمونه 😕😕

منم حقوقم همینه، خوبه به نسبت چون من خرج خونه نمیکنم

خب شاید شما خونه داری عزیزم و خرج باهات نیست اما برای منی که پول پیش جمع میکنم و خرج خونه میدم و پنج تومن قسط خیلی کمه

خب عزیزم من ۱۶ تومن طلا میخرم و پنج تومن قسط و قرض میدم

خب طلا میخری 

دور که نمیندازی 

هرکسی بسته به درامدش خرجش رو میچینه 

بعضیا پسنداز نمیکنن فقط بریز بپاش دارن 

بعضیا پسنداز میکنن 

بعضیا هم اصلا برای پسنداز براشون نمیمونه 

به نظرم اوضاع خوبی داری 

ناشکری نکن 

منو شوهرم بیست تومن درمیاریم 

۱۸تومن وام میدیم 

همیشه هم شاکریم

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
یه بار همون اوایل عضویتم تو یه تاپیک درامد خانواده رو گفتم و برای یه عمر پشیمون شدم😂 در حالی که واق ...

اره اینا از اون هایین که مال و اموالشون رو رو نمیکنن😂😂

زندگیت مرفه هست خواهرم خدا بهت بیشتر بده هر طور به زندگی نگاه کنی همونطور میگذره ولی نصف بیشتر ماها در فقر زندگی میکنیم وحقوق ۳۰ میلیون برامون یه رویاست 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم