2777
2789
عنوان

چرا برای بعضی ها حقوق سی میلیونی من خیلی زیاده🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 55 پست
خب طلا میخری دور که نمیندازی هرکسی بسته به درامدش خرجش رو میچینه بعضیا پسنداز نمیکنن فقط بریز بپاش د ...

خب آره اما برای پول پیش جمع میکنم و کلا با این خرج ها بنظرم ماهی صد تومن هم حتی کمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیت مرفه هست خواهرم خدا بهت بیشتر بده هر طور به زندگی نگاه کنی همونطور میگذره ولی نصف بیشتر ماها ...

همچین رویایی انچنانی هم نیست البته برای کسی مثل من که خونه و ماشین نداره آنچنان زیاد نیست شاید اگه خونه و ماشین داشتم زیاد بود🥲

خب براش سرمایه گذاشتم و زحمت کشیدم بعدشم اصلا برای زندگی تو ایران پول زیادی نیست با این خرجا😕😕

سرمایه از خودت داشتی؟

اگه اره که نوش جونت 

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

سی تومن با توجه به قیمت و تورم واقعا ناچیزه ..منم تعجب میکنم ..آخه یه دکتر یا دندون پزشکی هم تو ماه بری نصفش پریده ..‌‌‌‌‌‌‌‌واقعا۳۰تومن اصلللن ارزشی ندارند .اونایی هم که میگن اکثرا با ۱۲تومن زندگی میکنن ..نه عزیزم اونا فقط زنده هستن و گرنه زندگی نمیکنن .دیگه مجبورم بسوزن و بسازن ... 

سی تومن با توجه به قیمت و تورم واقعا ناچیزه ..منم تعجب میکنم ..آخه یه دکتر یا دندون پزشکی هم تو ماه ...

دقیقا اصلا پولی نیست وقتی میری مغازه دوتا جنس میخری میشغ دو میلیون کافیه بخوای یبار رستوران درست حسابی بزی میشه سه میلیون که من اصلا رستوران و آرایشگاه و سفر نمیزم و همه پولم خرج قسط و پس انداز و خورد و خوراک تا سر ماه میشه 

نه بابا هیچیتون نمیشه 😂😂

اه گاهی حس می کنم گدا صفت شدیم بسکه همه چیو پس انداز کردیم نمیذاریم پول تو حساب بمونه

شوهرمم میگه اینطوری نباشه نمیشه پس انداز کرد

میگه خونه بسازم دیگه هر چی درمیاریم میخوریم فقط

منم میگم تو الکی میگی عادت کردیم دیگه همینجوری گدابازی درمیاریم😁

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

اه گاهی حس می کنم گدا صفت شدیم بسکه همه چیو پس انداز کردیم نمیذاریم پول تو حساب بمونهشوهرمم میگه این ...

نه بابا گدا بازی برای کسی که چند تا خونه و مغازه و کارخونه داره نه من و شما که نه خونه داریم نه کلی پس انداز

نه بابا گدا بازی برای کسی که چند تا خونه و مغازه و کارخونه داره نه من و شما که نه خونه داریم نه کلی ...

آره اونم هس

شوهر خواهرم ۲۰ سال خواهرمو توی یه دخمه تک خوابه با سه تا بچه نگه داشت، خداییش معلوم نبود سختشه خواهرم نمی ذاشت بفهمیم بعد الان بعد از ۲۰ سال یهو صداش دراومد مهریه شو گذاشت اجرا

ما ساده فک کردیم نداره ۵۰۰ تا سکه رو بده

اموالش رو استعلام کردن ۵۰ میلیارد داره !

اون وقت خواهر بدبخت من اونجوری زندگی کرده ۲۰ ساله

آدم اینا رو می بینه میگه گور بابای درک و شخصیت

بذار ما تلافی اونا رو هم دربیاریم

هر چند واقعا نمی تونیم

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁