2789
کاری ندارم ولی به نظرم نی نی سایت برای بزرگ تر ها هست که از هیجده بالاتر هستن

ب نظرم چ سن پایین چ بالا میتونن ب هم کمک کنن اینو نمیگم چون خودم سنم کمه اینو تجربه ثابت کرده 

من بعضی  چیزارو واقعا اینجا یاد گرفتم اکثرشونم از ۱۷/۱۸ساله یا خوده من خیلی از تجربیاتمو تو سایت گفتم و ب نظرم تا حدی ب درد بخورن 

خدا عقلو به همه داد قرار نیست بالای ۱۸عقل داشته باشه زیر ۱۸نه 

کاربرای نی نی سایت با ازدواج زیر۱۸موافقن پس لطفا با ورود افراد زیر ۱۸ب سایت هم موافق باشن

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب نه دیگه یه سایت عمومی با اینهمه قوانین سخت بزرگونه بچگونه ندارهاز ۱۰ تا ۶۰ ساله هستش

واقعیتش چیزی که دیدم زیاد چیزی یاد نمیگرن فقط خیلی از بچه ها دوست دارن مثل بقیه رفتار کنن و اومد یک تاپیکی دید که درباره خودکشی بود یکی راهنمایی کرده بود به نظرت اگه اون کار انجام بده کی مسئول هست ؟

ب نظرم چ سن پایین چ بالا میتونن ب هم کمک کنن اینو نمیگم چون خودم سنم کمه اینو تجربه ثابت کرده من بعض ...

من مشکلی ندارم اصلا شونزده سال ولی خب ببخشید بچه سیزده ساله خیلی زوده براش این سایت به نظرم !

عقل وشعورمنظورم این بودباشن به ما اسیبی نمیزنن اوناهم یه چیزی ازتوسایت یادمیگیرن

ببخشید ولی من دختری دیدم که میگفتن بخاطر داشتن اینستا خودکشی کرده چرا چون می‌خواسته عین بلاگر ها بشه به نظرم زوده واسه بچه های سیزده چهارده ساله فضای مجازی 

حداقل کسی که سایتو ساخته باید یه اسمی میزاشت که فقط متعلق به یه قشر خاص نباشه 

یه سایت عمومی با هزاران محتواهای مختلف ..

وقتی میدونست قراره از بچه 5 ساله تا یه فرد 80 ساله وارد سایت بشه

نمیدونم ... خودم اینجا چه میکنم اصلا  .. سرگرمی 😂😂👩🏻‍🦯

واقعیتش چیزی که دیدم زیاد چیزی یاد نمیگرن فقط خیلی از بچه ها دوست دارن مثل بقیه رفتار کنن و اومد یک ...

اونی که بخواد خودکشی کنه راهشو پیدا میکنه بعدم طرف باید خیلی چیز باشه بخواد خودکشیو امتحان و تقلید کنه هرچقدرم طرف بچه باشه عقل که داره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خب من به عنوان یه دهه هشتادی میگم  

ببین هر چیزی هم خوبه هم بد مونده که تو چجوری استفاده بکنی پس بنظرم بالای چهارده سال میتونن وارد شن

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

حداقل کسی که سایتو ساخته باید یه اسمی میزاشت که فقط متعلق به یه قشر خاص نباشه یه سایت عمومی با هزارا ...

😊به نظرم سایت باید یک شرایط سنی داشته باشه خب بچه سیزده چهارده ساله خیلی زوده این سایت براش 

اونی که بخواد خودکشی کنه راهشو پیدا میکنه بعدم طرف باید خیلی چیز باشه بخواد خودکشیو امتحان و تقلید ک ...

دوست عزیز بچه چهارده ساله هیچ وقت تصمیم های عقلانی کامل نمیگیره و امکان داره تو هیجان باشه 

ببخشید ولی من دختری دیدم که میگفتن بخاطر داشتن اینستا خودکشی کرده چرا چون می‌خواسته عین بلاگر ها بشه ...

دیگه جنبه هرکی یجوره همینجاهم عده ای بودن

ادم بایدباتوجه به شرایطش وارداین فضاهابشه

((تورو خدا در خواست ندین ))

خب من به عنوان یه دهه هشتادی میگم ببین هر چیزی هم خوبه هم بد مونده که تو چجوری استفاده بکنی پس بنظر ...

والا من خودمم دهه هشتادی ام دیگه پونژده سال به نظرم گوشی باید داشته باشه فضای مجازی 

ببخشید ولی من دختری دیدم که میگفتن بخاطر داشتن اینستا خودکشی کرده چرا چون می‌خواسته عین بلاگر ها بشه ...

خب یعنی هنوز عقل کامل نشده و در این مورد با شما موافقم مقصر والدینه که زود برا بچه گوشی میگیرن البته الان جامعه اینطوری شده کلا

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

ببخشید عقل انسان ها تو سن شانزده سال کامل میشه ربطی نداره ولی بچه سیزده ساله تو این فضا باشه نابود م ...

گلم من نمیگم سن پایین ها خیلی فهمیده و عاقل هستن ولی چه ربطی داره عزیزم اینو کی گفته؟ 😐

بلوغ فکری براش سنی تایین نشده گلم شمام مثل بچه ها حرف میزنیا

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲