2777
2789

سلام خانوما من با کاربری قبلیم عکس مدل موهامو صفحه اول پستم گذاشته بودم بعد نی نی یار رو تگ کردم تاپیکم رو حذف کرد ولی الان رفتم تو گوگل نگاه کردم چون عکسمو صفحه اول گذاشته بودم عکسم حذف نشده یعنی دیگه حذف نمیشه؟ تو رو خدا نمیخام عکسم گوگل باشه یکی نی نی یار رو تگ کنههه!😭

کاربری دست چندنفره🤍🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشمام معلومه نمیخام شناسایی بشم!

اگر عکس رو از تاپیک حذف کنم تا یک ماه دیگه از گوگلم خارج میشه اگر عکس تو تاپیک باشه حتی ایمیل  بدین گوگل پاک نمیکنه چون اول باید عکس از سایت منبع برداشته بشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

تاپیکم حذف شده نی نی یار عزیز ولی عکسم نه!🥲

خب واسه همینه عکس رفته گوگل چون باید عکس رو بردارین

الان هم لینک تاپیک رو بدین یا عنوانش رو دقیق بگین تا عکس رو بردارم

عنوان چتری هامو بنفش کردم عکس با استیکر🤣💜.

چتری هامو بنفش کردم به نظرتون زشته و بد شدش؟ رنگ بنفش قشنگترع یا طلایی یا کرمی یا مشکی کدومششش؟😂

این بود؟ برداشتم

چتری هامو بنفش کردم به نظرتون زشته و بد شدش؟ رنگ بنفش قشنگترع یا طلایی یا کرمی یا مشکی کدومششش؟😂این ...

آره گلم دقیقا همین تاپیک😂

ممنونم خیلی لطف کردین فقط الان رفتم نگاه کردم هنوز حذف نشده، کی حذف میشهه؟🥲

کاربری دست چندنفره🤍🦋