2777
2789

چندساله معده عصبی دارم...دوباره عود کرده...معده درد داشتم ..رفتم اندوسکوپی...بعد اندوسکوپی دچار رفلاکس شدید شدم....داروها اثر نمیکنن..خیلی مراعات میکنم...خیلی...دیگه خسته شدم...الان بیشتر از یک ماهه که درگیرم...خدایا خودت بهم رحم کن...برام دعا کنید

خدایا تنها نذارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمام

پارسال همین موقع ها یه مقدار دل درد داشتم رفتم اندوسکوپی گفتم زخم معده داری انتی بیوتیک و امپروازل تقریبا روزی ده پونزده تا دارو میخوردم بعدش ده کیلو وزن کم کردم دوباره رفتم دکتر ازمایش دادم 

Ca19.9یه کم بالا بود

از اون موقع تا الان باید ببخشید اسهال دارم و رنگ مدفوع زرد میسه سبز میشه تیره میشه کم رنگ میشه هزار جور دکترم رفتم عکس انداختم میگم چیزی نیست ولی از اون موقع تا الان دور نافم تا بالای شکمم و سمت راست زیر دنده هام درد میکنه و وزنمم بالاتر نمیاد 

شما هم اسهال و تغییر رنگ مدفوع دارید و اینکه درد در کجاا بیشتر دارید؟؟

و اینکه وزنتون برگشته یا نه؟؟؟

سلام نه برعکس من الان یبوست دارم و همورویید...رنگشم نرماله...مشکلم فقط اسید معده هست ...وزن برگشت مجدد الان لاغر شدم چون خیلی چیزا نمی تونم بخورم

خدایا تنها نذارم
سلام نه برعکس من الان یبوست دارم و همورویید...رنگشم نرماله...مشکلم فقط اسید معده هست ...وزن برگشت مج ...

من اسید معده ام بالاست و انگاری میجوشه میاد تو گلوم

چقدر طول کشید وزنتون برگرده؟؟

جایی درد ندارید؟؟