واقعا فازشونو نمیفهمم یعنی شعور ندارن؟؟؟ اون میزبان بدبخت چه گناهی کرده که به درد و مرض مهمان ناخواندهش دچار بشه؟؟
بعد این به کنار.. میان عین جنازه میفتن زمین بقیه نوکری اون و بچه های زبون نفهمشو بکنن... خب نیا مهمونی! چیزیت میشه؟! اول خوب شو بعد بیا..
لعنت به اینجور آدما خدا از رو زمین برشون داره🤯🤯🤯
⚡️ دختر هستم ⚡️ عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲 اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲 والا😂 اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏
نوشته ایشالا خدا از رو زمین برشون داره ! مگه شما داعشی هستی نهایت یه سرما میخوری چرا نفرین میکنی بدب ...
😅😅
خب اینجور آدما هزارتا کار دیگه هم میکنن مشکل فقط سرماخوردگی نیست مشکل بی فکری و حماقت یه سری آدمه که تو هر شرایطی باعث عذاب بقیه میشن
⚡️ دختر هستم ⚡️ عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲 اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲 والا😂 اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میفهمم وبهت حق میدم واقعا کاش یاد بگیرن اما دیگه لعنت و از روی زمین برداشته شدنشون خیلی زیاده رویه.. ...
موافقم❤️🩹
یه لحظه خیلی داشتم حرص میخوردم اینو نوشتم وگرنه منظوری نداشتم بعدشم با دعای من کسی چیزیش نمیشه😅
الان خواهر منم از مهمون مریضی گرفته از دیشبه تو تب چهل میسوزه
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP