2777
2789
عنوان

کاش بعضیا یاد بگیرن وقتی مریض میشن نرن مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 20 پست
با دعاش کار ندارمنباید دعای بد کرداما نباید هم ساده گرفت،بعضیا بچه کوچیک دارن تا یکی ندونسته میاد و ...

ای بابا بدبختی نکشیدین اینقدر لوسو ننر هستین باشه بابا اصلا گردن طرفو برین بزنین برای یه سرما خوردگی 

نوشته ایشالا خدا از رو زمین برشون داره ! مگه شما داعشی هستی نهایت یه سرما میخوری چرا نفرین میکنی بدب ...

😅😅

خب اینجور آدما هزارتا کار دیگه هم میکنن مشکل فقط سرماخوردگی نیست مشکل بی فکری و حماقت یه سری آدمه که تو هر شرایطی باعث عذاب بقیه میشن

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا بدبختی نکشیدین اینقدر لوسو ننر هستین باشه بابا اصلا گردن طرفو برین بزنین برای یه سرما خوردگی

شما از زندگی همه با خبری که میگی بدبختی نکشیدید؟

این بی فرهنگی یه نفرو میرسونه با وجود سرماخوردگی و مریضی پا میشه میره خونه مردم 

چون نه فرهنگ مهمانی رفتن داره نه فرهنگ و آداب مهمانی رفتنو بلده.

ریپلای نکن همینقدر بی منطقی

میفهمم وبهت حق میدم واقعا کاش یاد بگیرن اما دیگه لعنت و از روی زمین برداشته شدنشون خیلی زیاده رویه.. ...

موافقم❤️‍🩹

یه لحظه خیلی داشتم حرص میخوردم اینو نوشتم وگرنه منظوری نداشتم بعدشم با دعای من کسی چیزیش نمیشه😅

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏

وای دقیقا نمیدونم تو فکرشون چی میگذره

الان خواهر منم از مهمون مریضی گرفته از دیشبه تو تب چهل میسوزه

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP