2777
2789
من بارها خودم نذری دادم،روز قبلش رفتم عطاری ادویه قیمه خریدم،توی خود خورشت هم فراوان زعفران میریزم،ه ...

چه جالب 

تاحالا نمیدونستم قیمه ادویه مخصوص داره

چه جالب تاحالا نمیدونستم قیمه ادویه مخصوص داره

من معمولا از عطاری میخرم ولی شده کارم لنگ بوده از این بسته بندی ها گرفتم "هاتی کارا "داره عالیه،

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری درست میکنین

اول پیاز فراوون رو ریز خورد میکنم و تفت میدم .سبک ک شد گوشت رو اضافه میکنم. یه حبه سیر درسته م میندازم.توی گوشت دو سه تا تیکه دنبه کوجیک هم باشه عالی میشه . یکم تفت خورد زردچوبه ادویه و لپه و هویج هلالی تفت می دم. بعد رب میزنم و یکم رنگ باز کرد آب میریزم . آب اندازه ای میزنم که کامل با همون بپزه دیگه وسط کار آب نمیریزم . بعد همون موقع یه تیکه چوب دارچین اندازه نصف انگشت می‌اندازم و چند دونه هل می‌شکنم درسته می‌اندازم. بعد درشو می‌ذارم . یکم که پخت پرک لیمو میریزم . بعد اواخر پخت نمک ایناشو میکشم اگه آبلیمو لازم داره خیلی کم آبلیمو میزنم (الان که تازه ش هست خیلی بهتره) . وقتی خواستم خاموش کنم قبلش چند قطره گلاب میزنم . عااااالی میشه نگم برات .هرکی خورده تعریف کرده

مرسی گلم

اینجوری درست کن .دعام میکنی .قشنگ بذار با حرارت کم جا بیفته . توی یه پیام دیگه گفتم .میتونی تیم ساعت آخر پخت یه دونه ازین عصاره ها هم بزنی خیلی غلیظ ترش می‌کنه .من پریروز درست کردم .حتی ادویه نزدم .فقط زردچوبه و چیزایی ک گفتم .همه تعریف کردن .

اینجوری درست کن .دعام میکنی .قشنگ بذار با حرارت کم جا بیفته . توی یه پیام دیگه گفتم .میتونی تیم ساعت ...

فقط مطمئنی ک هل رو میتونم همینجوری درسته بریزم

یا لازم نیس لپه رو جدا بپزم؟

اینجوری درست کن .دعام میکنی .قشنگ بذار با حرارت کم جا بیفته . توی یه پیام دیگه گفتم .میتونی تیم ساعت ...

یه مهمونی غریبه داشتم یهو عصر تصمیم گرفتم دعوتشون کنم .سریع گفتم یه خورشت قیمه بذارم . آنقدر خوب شده بود ک هم سر سفره کلی تعریف کردن .هم اومدن برن گفتن قیمه رو چجوری درست کرده بودی آنقدر خوشمزه بود

فقط مطمئنی ک هل رو میتونم همینجوری درسته بریزمیا لازم نیس لپه رو جدا بپزم؟

نه بابا .بار اولم ک نیست .من هزار بار اینجوری پختم . هل رو فقط بشکن ولی درسته باشه مثلا برا یه قابلمه ۳ یا ۴تا دونه کافیه . لپه هم بشور و همون وقت ک گوشتت تغییر رنگ داد بعدش بریز و تفت بده . من تعریف از خود نباشه همه غذاهای عالی میشه خداروشکر 

فقط مطمئنی ک هل رو میتونم همینجوری درسته بریزمیا لازم نیس لپه رو جدا بپزم؟

اگه عرق هل داری میتونی اول بار هل نریزی همون آخر بار که  گلاب ریختی عرق هل هم بریزی. ولی اگه نداری هل و دارچین درسته بریز .وقتی میخوای بخشی توی ظرف درشون بیار