2777
2789
عنوان

کمک

224 بازدید | 10 پست

من از دوروز پیش ماهانه م شروع شد قشنگ دوروز طبیعی بود همه چی ولی از دیشب دیگه خونریزی قطع شده فقط لکه بینی قهوه ای دارم..ی مقدار استرس دارم‌‌..چرا؟کسی تجربشو داره؟

احتمال داره باز خونریزی شروع شده؟ اگه نشد همین دوروزو ماهانه حساب کنم؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا براچی میخایی حساب کنی؟برا اقدام؟

ن منم همنجور بوده دورهام 6روزس 

بعده لکه بینی باز یکمی خونریزی داشتم

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
حالا براچی میخایی حساب کنی؟برا اقدام؟ ن منم همنجور بوده دورهام 6روزس  بعده لکه بینی باز یکمی ...

پروژستورون میخورم از روز دوازدهم پری باید بخورم الان این دوروزو حساب کنم؟تجربشه نداشتم تاحالا اینطور نشده بود پریودم ۵ روزست

پروژستورون میخورم از روز دوازدهم پری باید بخورم الان این دوروزو حساب کنم؟تجربشه نداشتم تاحالا اینطور ...

نمیدونم دقیق 

خودت بهتر میدونی دورهات چجوره 

اگه 5روزس ک الانم لکه بینی داری ولی بازم پریودیت حساب میشه دگه

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
نمیدونم دقیق  خودت بهتر میدونی دورهات چجوره  اگه 5روزس ک الانم لکه بینی داری ولی بازم پر ...

ممنون گلم همینکه اومدی دستت درد نکنه..🌹🌹فقط تاپیکای خیانت واینا اینجا طرفدار داره متاسفانه..ممنون😍😍

پروژستورون میخورم از روز دوازدهم پری باید بخورم الان این دوروزو حساب کنم؟تجربشه نداشتم تاحالا اینطور ...

سلام یاس جان.من تجربه خوردن پروژسترون رو ندارم.ولی برای من هم این طورپیش میادکه بینش قطع شده بعد دوباره شروع بشه.

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...
سلام یاس جان.من تجربه خوردن پروژسترون رو ندارم.ولی برای من هم این طورپیش میادکه بینش قطع شده بعد دوب ...

ممنون عزیزم من کلا استرسی هستم و سریع استرس میگیرتم..انشالله که چیزی نباشه..مرسی که جوابمو دادی گلم😘😘