2777
2789
عنوان

ماهایی که انسانی خوندیم خیلی‌بدبختیم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 93 پست
چرا رفتین انسانی، پلنتون چی بود؟ همیشه میخواستم از انسانیا بپرسم

اتفاقا خیلی تنوع داره،رشته های مدیریتی و اقتصاد و حسابداری،روانشناسی و وکالت و کلی زیر مجموعه داره 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخون فرهنگیان قبول شی تجربی ها بیشتر به نیت پزشکی میرن تجربی ...من خودم انسانی بودم و رتبه برتر کنکور بودم چون فرهنگیان اونموقع نگرفت بهترین دانشگاه حسابداری خوندم و بیکارم...کار هستا ولی بدردبخور نیستن

دوستی بالاتر گفتن دوستاش مربی مهد شدن آیا واقعا مربی مهد شدن انقد ارزش داره که بخوای امتحان نهایی بدی کنکور قبول شی درسای سنگین دانشگاه رو تحمل کنی؟مربی مهد رو با دیپلم یا مدارک دانشگاههای سطح پایینم میشه رفت پس اسمش موفقیت نیس..

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

به غیر از فرهنگیان به چی علاقه داری ؟

یعنی دوست داری در آینده معلم بشی ؟

می تونی روانشناسی یا مشاوره بخونی و در آزمون استخدامی شرکت کنی ولی قبولی از کنکور سراسری راحت تره تا استخدامی ... در کل اگه نمی خوای پشت بمونی این راه رو برو 💐

دقیقا مرسی ک هستی

چون میفهمم چی میگی خواهر منم انسانی هستم مسیر تورو رفتم دردایی که کشیدی منم کشیدم 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
به غیر از فرهنگیان به چی علاقه داری ؟یعنی دوست داری در آینده معلم بشی ؟می تونی روانشناسی یا مشاوره ب ...

میگی استخدامی ک سخت تره روانشناسی بخونم و استخدامی قبول نشم باید چیکارکنم

بخون فرهنگیان قبول شی تجربی ها بیشتر به نیت پزشکی میرن تجربی ...من خودم انسانی بودم و رتبه برتر کنکو ...

والا حسابدار ها که پول پارو میکنن 

استارترم که گفت روانشناس بیکار اونا هم پول پارو میکنن 

در کل ربطی به رشته نداره به خود آدم ربط داره چقدر پیگیر و زرنگ باشه و کار بلد 

پارتی فقط به درد کار دولتی میخوره 

با پارتی هم بری سر کار دولتی امنیت شغلی نداری چون هرسال تعدادی نیرو با قانون ایثارگران میان سر کار و جایگزین نیرو های پیمانی میشن که با پارتی اومدن

تو رشته ای که هستید متخصص باشید سه سال هم وردستی با حقوق پایین باید باشید بعدش پیشرفت شروع میشه 

شما مییخواین تا از دانشگاه اومدین بیرون بگن بفرمایید خانم مدیر یا آقا مدیر  هیچ جای دنیا اینجوری نیست 

تو ایران آنقدر کار هست که التماس میکنن چون همه مهاجرت کردن رفتن نیرو کار خیلی کمه خیلی 

هیچ خبری نیست ...😉
الان امضاتو خوندیم اطلاعات شخصی نمی‌دین ببخشید😓

بپرس گلم 

اگه خیلی خیلی شخصی نباشن جواب میدم عزیزم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
والا حسابدار ها که پول پارو میکنن استارترم که گفت روانشناس بیکار اونا هم پول پارو میکنن در کل ربطی ب ...

خب اگه راست میگی چ پیشنهادی داری؟بگو من استقبال میکنم همه فقط اینا رو تکرار میکنن😓