2777
2789

سلا دوستان من

دخترم ۱۲سالشه تقریبا ۳/۴روزه میگه شکم و کمر وکلیه هام درد میکنه امروز بردم سونوگرافی دکتر کفت هیچ مشکلی نداره احتمال اینکه داره پریود میشه زیاده

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم راهنماییم کنید ویکار کنم من خیلی استرس دارم

چه چیزهایی رو براش تهیه کنم؟

اصلا من گیج شدم نمیدونم چیکار کنم

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

قبلا باهاش در میون گذاشتی موضوع رو؟

اگه نه بهش بگو حتما البته خودشم شاید تا الان یه چیزایی فهمیده باشه

خلاصه آگاهش کن و اگه پریود شد کنارش باش و کمکش کن

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

قبلا باهاش در میون گذاشتی موضوع رو؟اگه نه بهش بگو حتما البته خودشم شاید تا الان یه چیزایی فهمیده باش ...

گفتم همه چیزو

ولی خودم استرس دارم

اره منم ۱۲ سالم بود😂

هنوز نشده 

خواهش میکنم راهنماییم کنید ویکار کنم من خیلی استرس دارمچه چیزهایی رو براش تهیه کنم؟اصلا من گیج شدم ن ...

عزیزم

شورتکس بگیر مخصوص موقع پریوده خون بیرون نریزه و یه نوار بهداشتی جنس خوب و تو اینترنت سرچ کن دمنوش هایی که برای این دوران مناسبن تهیه کن 

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

خوبه دیگه وقتشه

استرس بهش وارد نکن و توجیحش کن یه چیز طبیعی ایه و نباید خجالت بکشه. کار مامان منم نکنین که کل فامیلو خبر کرد🙄🥲یه چیز کوچولو مثه لاک یا گیر سر هم براش بگیرین🥺🤍

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

گیج شدن نداره که براش توضیح بده تا نترسه یه هدیه کوچیک بخر ، موقع پریودیشم سعی کن استراحت کنه براش ن ...

الن برم خرید چیا براش بخرم؟

منم 12سالم بود مامانم قبلا برام توضیح داده بود ولی بازم گریه ام گرفت قبلش حتما بگو شوکه نشه❣️

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁