2777
2789

ما دو تا خانواده ایم و ۴ تا بچه کوچیک ،تورمون با قطار غدیر بود.هنوز از شهرمون ۲ ساعت دور نشده بودیم که قطار خراب شد نزدیک ۲ ساعت اینجا معطل شدیم بعد یک قطار یدک کش یا نمیدونم چی اومد و مارا با سرعت ۱۰تا برد تا ایستگاه بعدی اونجا از ساعت ۹تا ۱و نیم شب معطل شدیم.

ثرار بود امروز ساعت ۱۲ برسیم مقصد ولی ما هنوز تو راهیم و توی اسن قطار کوفتی

امروزم نه صبحونه دادن ن ناهار 

سرویس بهداشتیاشم چون دیزل قرار خراب شده بود نمیشد تخلیه بشه تا خرخره پر🤢🤮

الان به شدت کفری و کلافه ایم و خسته سفری که قرار بود بهم خوش بگذره از همین اول کاری زهرمون شد🤦‍♀️

اژانس مسافرتی ک ازش بلیط و تور گرفتیم جواب گو نیست 

زنگ زدم جواب نمیداد،بلیطای برگشتو هم حتی برامون نفرستاده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عجب بد شانسی آوردین شما 

صدقه بزار کنار 

هیچ کار خدا بی حکمت نیست 

ولی کلا من عاشق سفر با قطارم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خیلی قطار دوست دارم

سال ۹۷ و ۹۸ چندین بار تهران مشهد با قطار  اومدم

زندگی قبلی

اصلا یادم شده بود

یاد فداکاری هام افتاد

کذشته دیکه مرور ش فایده نداره

دلی قسمت مربوط به تاپیکت 

قطار خیلی دوست دارم

و فدک سوار شدم

و مدل دیگه هم خوب بود 

مگر اتوبوسی هاش نه

یک مدل اتوبوسی هست خوبه

و سریع سیر هست

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

قطاری که بیشترازپنج ساعت خراب میشه بایدخسارت بده یه بارمال ماخراب شدکه توراه ناهارتن ماهی ونون لواش دادن پول یه بلیط هم ازدونفرفرستادن برام

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن

من ۸ساله هر ۳ـ۴ماه میرم مشهد،تا حالا این اتفاق برام نیفتاده 

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾