2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیلین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 23 پست
چه طاقتی دارید جفتتون.😶کلا بعد از چند وقت ازدواج یکم از اون‌تب و تاب میوفته رابطه طبیعیه.

من خودم وقتی ناراحتم اصصصلا میلم نمیکشه

الانم اصلا میل ندارم واسم مهم نیست 

فقط اینکه اون سمتم نمیاد باعث شده اعتماد بنفسم بیاد پایین ذهنم درگیر شه

هِی ...💔

پشت میکنه میخابه بهم سختمه اذیت میشم یکی دو شب رفتم بغلش سمتش واکنشی نشون نداد،بوسم کرد خابید

لابد خستست شوهر منم همینه کارش سخته خسته میشه ولی روزای عادی اونطور نیست الان همش خابالوعه😂شبا میبینی ساعت ۳ اینا پاشده رابطه میخواد😂😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد خستست شوهر منم همینه کارش سخته خسته میشه ولی روزای عادی اونطور نیست الان همش خابالوعه😂شبا میبی ...

اخه قبلا هم خسته بود درگیری ذهنی داشت ولی شب اگر نمیومد صبحش میومد سمتم 

الان ۴ روزه هیییچ! خیلی ذهنم درگیره اعتماد بنفسم اومده پایین وگرنه خودم میلی ندارم اذیت نیستم

هِی ...💔

پشت میکنه میخابه بهم سختمه اذیت میشم یکی دو شب رفتم بغلش سمتش واکنشی نشون نداد،بوسم کرد خابید

نمی خواد درگیرت کنه با مسائلش

بنظرم دوستت داره ولی تحت فشاره

به جز توی رختخواب سعی کن تو خونه شرایط شاد ایجاد کنی حواسش رو پرت کن غذایی که دوس داره بپز سورپرایزش کن از این رخوت بیاد بیرون

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

خیلی ناراحتم میگم نکنه از ظاهرم متنفر شده

تا با خودش حرف نزنی هیچی مشخص نمیشه

اینطوری که میگی بوست می کنه میخوابه یعنی دوستت داره وگرنه بی حوصلگی میکرد که دعواتون بشه.این نظر منه

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁