2777
2789

سلام خوب هستین .

من میخواستم راجع ب محصولات اوردینری ازتون مشورت بگیرم گلم .

ببخشید چند تا سوال دارم اگر مزاحمتون نباشم

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم تو تاپیگی دیدم نوشتین یه خانوم جنوبی بهتون گفته گلوتاتیون تزریق کرده روشن شده ، نگفت آمپولشو از کجا خریده ؟

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       
سلام عزیزم تو تاپیگی دیدم نوشتین یه خانوم جنوبی بهتون گفته گلوتاتیون تزریق کرده روشن شده ، نگفت آمپو ...

ممنون میشم اگه اطلاع داشتین بگین عزیزم زحمته

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       

سلام خوبی میبینم شمام مث من درگیر لک هستین و تو تاپیکای لک بوذی من هم گونه هام لک شده من فقط ۲۸سالمه افسردگی گرفتم هر کی یک چیزی میگه خواستم برم لیزر میگن میسوزه بدتر برمیگرده هر چی کرم زدم فایده نداشته تا حالا چیکار کردین که بیشترین تاثیرو داشته اگه بهم بگی این دنیا و اون دنیا ممنونت میشم میشه بگی چی بیشتر از هم رو پوستت تاثیر داشت ؟ اصلا جواب گرفتی یا همه چیز بی فایده بوده؟

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
سلام خوبی میبینم شمام مث من درگیر لک هستین و تو تاپیکای لک بوذی من هم گونه هام لک شده من فقط ۲۸سالمه ...

سلام دوست خوبم

نوع لکها باهم فرق داره. من لیزر و مزوتراپی کردم اصلا تاثیر نداشت. به من لایه بردای با ژل دیفرین و استفاده از  دستگاه وایت آپ خیلی کمک کرده. الان حدودا بیشتر از نیمی از لکها رفته. 

باید بدونی نوع لکت چیه.

ان شالله که درمان بشه من شمارو درک میکنم خیلیییی

توکل بر خدای مهربان
سلام دوست خوبمنوع لکها باهم فرق داره. من لیزر و مزوتراپی کردم اصلا تاثیر نداشت. به من لایه بردای با ...

لک ملاسما 

فک میکردم لیزر تاثیر داشتع باشه چ نوع لیزرهای رفتین

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی