2777
2789

واي خيلي ناراحتم با اينكه پارسال هم مهد رفته و از اول تا پنجم مهر هم اوكي بود چهارشنبه و احروز خيلي بيتابي كرد رفتم نشستم تو دفتر خيلي ناراحتم بچه ها چي كار كنم 

خدایا شکرت 🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتب ميگه دلم برات تنگ شده 

امروز از شش بيداره هي مرتب ميگفت نميرم ميشه نريم ! 

گفتم قانونه بايد بريم 

تو ماشين گريه كرد 

خداحافظي كردني گريه كرد ! 

چسبيده بود بهم فقط خدا ميدونه چه حالي بودم ! 

اخه چي كار كنم نميشه كه نره 

پارسال مهد پيش يك رفته ولي خوب محيط اونجا خيلي خوب بود دوست داشت 

خدایا شکرت 🫀
مرتب ميگه دلم برات تنگ شده  امروز از شش بيداره هي مرتب ميگفت نميرم ميشه نريم !  گفتم قان ...

شاید راحت نیست یا هنوز دوست خوبی پیدا نکرده... شاید یه چند روز بگدره دوست پیدا کنه بهتر بشه .

بچه هایی که به پدرو مادرشون وابسته هستن اکثرا این حالتو دارن مشکلی نیست عزیزم کم کم خودش عادت میکنه برو دم در کلاس بشبین واسش کادو بخر بده معلم وقتی پسر خوبی بود تو کلاس بهش بده کم کم کلاس براش جذاب میشه

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  

عزیزم پسر من کلاس چهارمه هنوز میره مدرسه میگه دلم تنگ میشه چون پسرم خیلی بهم وابستست کلاس اول بود  منم یه نقاشی تو دفترش کشیدم که مامانه پسرشو بغل کرده گفتم هر وقت دلت تنگ شد اینو ببین من انگار بغلت کردم یه دستمالم بوس میکردم بهش میدادم اونم به همون هوا میرفت مدرسه😊😄

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  

اخه زورم مياد 

من از سه سالگي كلي اينو بردم كلاس كه وابسته نشه 

پيش يك گذاشتم كه اين برنامه هارو نداشته باشيم ! 

خيلي غصهرميخورم 

خوب بودا چهارشنيه شروع كرد 

سه شنبه هم گفت دلم برات تنگ شده بود گريه كردم 

ولي چهارشنيه اوج گرفته بود 

خدایا شکرت 🫀

اینکه هفته ی اول مشکلی نداشته بعدش گریه میکنه ممکنه مشکلی تو مدرسه براش پیش اومده باشه. کادر مدارس پسرانه معمولا رفتار خوبی با بچه ها ندارن . ممکنه پسر شما رفتار بدی داشتم  یا حتی با بقیه ی بچه ها بدرفتاری کرده باشن و بچه شما ترسیده باشه . پیگیر علتش باشید حتما 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!