2777
2789
عنوان

توروخدابیاین کمک دیوونه شدم

287 بازدید | 30 پست

دوتادختردارم وباردارم ۱۲هفتمه قراره هفته بعدبرم سونوانتی پدرمودراوردن انقدمیرم بیرون حرف جنسیت ودخترپسرشدن این بچست ته دلم بخاطرهمسرم دلمه پسرباشه اونم رفیقاش انقدازش سوال میکنن ی جوری شده بین ی مشت آدم بی فرهنگ گیرکردیم

میتونیدحدس بزنیدجنسیت این نی نی چی میشه بخدادیگه تحمل ندارم یه روزم صبرکنم😭

ویارم ب چیزای شوروترش بودازشیرینی جات متنفرشدم ازاول بارداری وزنم رفت بالاقبلن توبارداریای قبل انقدبالامیاوردم وزن کم میکردم سینهام برخلاف قبل دردگرفتن ازهمون اول تست چینی میگه دخترخودم مدام خواب دعواوتفنگ میبینم ک تودعوابهم تفنگ میدن

فامیلمون گفت خاب دیدم بچت ب دنیااومد اسم دختررودستش نوشته بود

بدنم بشدت داغه گاهی هم یهوسردم میشه بچه سمت راست شکممه تو۶ هفته ضربان قلبش ۱۵۷بود

تستم روز موعد هاله کمرنگ انداخت 

ازهمسرم بشدت ویارمیکنم وبدم میاد

ممنون میشم هرکی میدونه سوال کنه اگ چیزی جامونده وکمکم کنه

پسره

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان هم خودت داری همون بلا رو سر خودت میاری دیگه

که هر کی برسه ی جنسیت بگه

من ک کلا سر بارداری چ دختر و چ پسر مثل هم بودم اصلا نمیشه اینجوری حدس زد فقط امیدواری الکی نسبت ب اون جنسیتی ک دوست داری میگیری و اگه نشه ی شوک بدی بهت وارد میشه 

.......

من هم با دارم عزیزم 

هیچ چیز قطعی نیست 

من خودم تو بارداری پسرم همه چیز خلاف دخترم بود 

الان سومی رو باردارم این هم با اینکه جنسیتش مثل قبلیه بار فرق میکنه 

امیدوارم هر جنسیتی که دوست داری همون بشه 

اما سلامتیش الویت ناشکر نباش