2777
2789
عنوان

توروخدابیاین کمک دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 30 پست

من پسرم و حال خانومای باردار رو نمیتونم درک کنم

ولی اگه من به جای شما  بودم فقط از ته دل ارزو داشتم که بچه ام سالم و صالح باشه و دختر و پسر بودنش رو میسپردم به خدا و تمرکزم رو میزاشتم واسه تربیت کردنش 

جنسیت بچه ها اصلا مهم نیست فقط باید نگاهشون کرد و از رفتار سادشون لذت برد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم و حال خانومای باردار رو نمیتونم درک کنمولی اگه من به جای شما بودم فقط از ته دل ارزو داشتم ک ...

مرسی داداش بابت راهنماییتون ولی شمام دعام کن قطعاتاتوشرایط قرارنگیری نمیتونی درک کنی

چراشماپسراهی ب فکر خوشکلیین بگو پسرباشه انشاالله سیاه وزشتم باشه عب نداره

نچ فقط خوشگل باشه حالا چه پسر چه دختر

اگه خدا میخواست خودش یه دکمه قرار میداد که جنسیت بچه ها دسته پدر ومادرا باشه

تورو خدا جدا از شوخی به خاطر حرف مردم زندگی خودتون واز همه مهمتر زندگی بچه ات رو خراب نکن  این حرف منو ملکه ذهنت کن

اگه خدا بهت یه پسر بده ولی بجاش زشت و فلج و عیب دار باشه وقتی که بچه ات جلوی چشمت بزرگ میشه و هیچ کاری نمیتونه بکنه وبا نگاه حسرت و حقارت نگاهت کنه اون موقع حاضری همه چی بدی که فقط بچه ات یه لحظه بتونه طعم واقعی زندگی رو بچشه و راضی باشه از اومدنش به دنبا

هم سالم و هم صالح باشه حالا هرچی بود، گاهی وقتا چندتا پسر کار یه دختر رو واسه والدین انجام نمیده و گاهی اوقتات چندتا دختر کار یه پسر رو

نچ فقط خوشگل باشه حالا چه پسر چه دختراگه خدا میخواست خودش یه دکمه قرار میداد که جنسیت بچه ها دسته پد ...

بخدامیزنم توسرتاااااااا

اصلاچرابایداگه پسرباشه فلج باشه مثلا

نمیشه هم پسرباشه هم سالم 

الان توفلجی؟؟؟؟

دخترباشه براهمه بدمیشه نه فقط من ی طایفه منتطرن این پسرشه 

حالاتوهی بگوقشنگ باشه من بودیم چه گوهی شدیم مثلا

ازدواج کردیم کلی زجرکشیدیم دختراروخدابرازجرکشیدن گزاشته فقط 

پسراروبرازبون درازی وخوش گزرونی

بخدامیزنم توسرتاااااااااصلاچرابایداگه پسرباشه فلج باشه مثلانمیشه هم پسرباشه هم سالم الان توفلجی؟؟؟؟د ...

خودت میگی پسر باشه حالا زشتم بود اشکال نداره 

من میگم این جوری نگو 

خداوکیلی چه زجری دخترا کشیدن که پسرا نمیکشن؟

من اهل مقایسه نیستم که پسر ودخترو مقایسه کنم از نظر من دختر و پسر هم نقطه قوت وهم نقطه ضعف دارن 

پسر در کنار دختر کامل میشه و همین طور دختر کنار پسر کامله

بعدشم چرا میگی پسرا سر وزبون دارن

تو خودت دختری این همه ماشاالله زبون داری