2777
2789
عنوان

طلاق و پس گرفتن مهریه

561 بازدید | 19 پست

طبق تاپیکهایی که قبلا من زدم 

الان دارم خداروشکر طلاق میگرم اما 

قاضی پرونده مهریمم رو سالی یدونه سکه ثبت کرده با این اوصاف ۴۰۰ سال یاید بمونم از طرفی طرف مقابلم طلاقم نمیده 

من نمیخوام مهریه بگیرم فقط میخوام طلاقم بده اما اون هیچ جوره راضی نیست و میگه کلا هیچی بهت نمیدم و نمیزارم تا آخر عمرتم بتونی ازدواج کنی 

نه عزیزم چند سال دیگه تقریبا دو سه سال بعد با وکیل و با دلیل غیر و حرج و مفارقت جسمی و بخشیدن ما بقی مهریه میتونی طلاق بگیری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میخوام الان تموم شه

الان نمیشه مگه دلیل های قانونی هست رو داشته باشی مثلا نفقه نده زندان بیوفته مریض بشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مریض اما نمیدونم چجوری ثابت کنم نفوذش زیاده

چه مریضی ؟!

چه قاضیه عجیبی پی همه شو نبخش حداقل 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

ببین تا دلایل قانونی نداشته باشی نمیتونی طلاق بگیری چون حق طلاق با مرده سره یه مبلغی توافق کن و جدا ...

میدونی من خیلی منتظرم موندم این برای توافق بیاد بگه اره بیا ی سکه بدم اونم به خاطر اینک فرداش خدایی نکرده من گناه کار نباشم 

ولی میگ اصلا اصلا ی قرونم نمیده هیچی نخواه طلاقت بدم

متیونین شمارشان بدین بهم

نمیدونم میشه اینجا شماره گذاشت یا نه 

ولی تو اینستا بزن saranoein  یا bano_legal 

اگه اینستا نداری درخواست دوستی بدی تو خصوصی بهت شمارش و میدم

مشاوره بگیر  حداقل ببین راهی که رفتی درسته یا نه و باید چیکار کرد

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
میدونی من خیلی منتظرم موندم این برای توافق بیاد بگه اره بیا ی سکه بدم اونم به خاطر اینک فرداش خدایی ...

اره دیگه مردا اینجوری شدن غیرت ندارن  میخوان تلافی طلاق دربیارن چون بهش برخورده تقاضای طلاق دادی میخواد تلافی کنی

عمه من پنج ساله توی پروسه هست شوهر اونم همینو میگه مدام هم پرونده سازی میکنه تا عمه ام ذله بشه 

این وسط زن هست که داغون میشه فرصت بچه دار شدنشم از دست داد