2777
2789

چند وقت پیش یکی تو نی نی سایت اینو خریده بود تا جایی که یادمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
فک نکنم تازه مدشده این مدلی

قدیمی نمیشه این طرح های ساده

چند ساله اومده

مثل کارتیه ک سالهاست مردم میخرنش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا

قیمت و وزنشو بگی کیفهمم گرون میده یا نه 

خودت این مدل میپسندی یا بخاطر پولی که داری انتخابش میکنی؟منم پولم دستم کم بود میخاستم ازاینابخرم ولی پلاکش خیلی کوچولو هست☹️

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
چون نگین داره شک دارم که بخرم یانخرم خودطلافروشامیگن وزن نگین کسرمیشه

والا من یدونه گوشواره خریدم نگین داشت فروشنده گفت نگین کسرمیشه مثلا روترازو ده گرم بود ولی برام تو فاکتور هشت گرو ۸۹۰زد گفت من فقط پول طلاشو میگیذم شمااول بپرس بگو بانکین چنده بی نکین چنده وزنش

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
قیمت و وزنشو بگی کیفهمم گرون میده یا نه خودت این مدل میپسندی یا بخاطر پولی که داری انتخابش میکنی؟منم ...

بایدحضوری برم بپرسم 

چون نیم ست ندارم گفتم این مدلی بگیرم به نظرم خوشکله

بایدحضوری برم بپرسم چون نیم ست ندارم گفتم این مدلی بگیرم به نظرم خوشکله

اهان رنگ صورتیشونو دیده بودم اون رنگی جذاب تره بنظرم 😍🌸

کدوم رنگش؟دوستان میگن بدون نگینش بگیرکه طلاهست به جای نگین

سبزش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛