2777
2789

من شیاف پروژسترون میزاشتم ۲هفته

کلا استراحت مطلق دیگه

توالت فرنگی حتما

حمام کوتاه

دکترم گفت سرفه و عطسه و خنده نباید شدید باشه

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
من شیاف پروژسترون میزاشتم ۲هفتهکلا استراحت مطلق دیگهتوالت فرنگی حتماحمام کوتاهدکترم گفت سرفه و عطسه ...

جذب شدنش علائمی چیزی داره یا باید صبر کنم تا ماه دیگه ک برم ان تی مشخص شه

خدایا شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جذب شدنش علائمی چیزی داره یا باید صبر کنم تا ماه دیگه ک برم ان تی مشخص شه

نه 

دکتر به من گفت بعد از تموم شدن شیاف باز هم باید سنو بدی تا مشخص بشه

نه دکتر به من گفت بعد از تموم شدن شیاف باز هم باید سنو بدی تا مشخص بشه

اهان

من دوروز پیش خونریزی شدید داشتم دیروز رفتم دکتر سونو انجام داد گفت هماتومه خیلی هم بزرگه امپول و شیاف برام نوشت روزی یکی تا یه ماه

از دیروز دیگه خونریزی ندارم

همشم دراز کشیدم فقط برا wc پامیشم بنظرت جذب میشه؟

خدایا شکرت 
اهانمن دوروز پیش خونریزی شدید داشتم دیروز رفتم دکتر سونو انجام داد گفت هماتومه خیلی هم بزرگه امپول و ...

جذب میشه نگران نباش. من دوقلوبارم دوتام هماتوم داشتم جذب شد. توالت فرنگی، نزدیکی ممنوع، شیاف فکر کنم حالا حالاهاباید استفاده کنی، استراحت باشی، سنگین بلندنکنی و کلا هواست باشه. انشالله ان تی میری میگن هیچ خبری از هماتوم نیس

اهانمن دوروز پیش خونریزی شدید داشتم دیروز رفتم دکتر سونو انجام داد گفت هماتومه خیلی هم بزرگه امپول و ...

اره فقط باید خیلی مواظب باشی 

نگران نباش

سلام عزیزم.منم هماتوم دارم.هفته دهم هستم

رفتم سونو دادم دیگه ایینننننننقدرررر ویار دارم که دارم میمیرم از ضعف و تهوع 

نمیتونم تا دسشویی بدون کمک شوهرم برم

دکترم نتونستم برم😭😭😭😭😭😭.خونمون پله داره

هرروز میگم فردا میرم دکتر.اما میبینم که اصن جون ندارم تکون بخورم.بخدا از زندگی خسته شدم😭