2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142194 بازدید | 406 پست
ممنونم از پاسخ گوییت لطفا اگه قدش بعد پریود اضافه شد بیاین بگین ببینم بعد پریود چقدر اضافه می کنن، ا ...

قد که بعد پریود اضافه میشه دختر داداش خودم پنجم بود پریود بعدش حدود ۲۰ سانتی متر شایدم بیشتر قد کشید.

دخترایی که تو ۱۵ سالگی پریود می شن دیگه قد نمی کشن

قد به خیلی چیزا ربط داره

تا زمانی که صفحه رشد بازه قد می کشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر عزیز.امروز تاپیک شما رو دیدم و در جریان همه چیز قرار گرفتم.دختر من هم ۷ ساله و کلاس اوله خیلی وقته که موی زائد زیر بغل داره و بوی عرق و احساس میکنم کمی سینه ش بززگ شده که این مورد آخر رو شک دارم من نگران بودم ولی متاسفاته کم کاری کردم و تاحالادکتر نبردم الان که سرچ میکردم تاپیکتون رو دیدن خیلی نگران شدم .چون من اصلا نمیدونستم که ممکنه بلوغ زودرس داشته باشه یا رشد قدیش ربطی به بلوغ داره.لطفا من رو راهنمایی کنید که به چه دکتری مراجعه کنم و چه کارهایی انجام بدم

💖خدایا شکرت 💖
سلام استارتر عزیز.امروز تاپیک شما رو دیدم و در جریان همه چیز قرار گرفتم.دختر من هم ۷ ساله و کلاس اول ...

سلام عزیزم باید ببری فوق متخصص غدد اطفال

اما الان متاسفانه آمپولهای توقف بلوغ گیر نمی آد که تزریق بشه دختر دوستم چهارتاش تزریق کرد دیگه گیرش نیومد و این خیلی بده چون تحریک شده و زود پریود میشه.

شما ببرش دکتر و مطمعن شو که دارو به اندازه حداقل سه سال گیرت می آد که تزریق کنی.

الان تا می تونی تحرک دخترت رو ببر بالا طناب بزنه،دوچرخه هر ورزشی که بلوغ به عقب بیوفته.شکلات کاکایو فست فود هله هوله ممنوع

می تونی از طب سنتی هم کمک بگیری.غذاهای تند و چرب و پرادویهدبهش نده.عرق شاطره کاسنی بهش بده.ببرش طب سنتی یه سری

ان شاالله همه چیز درست میشه

من تا زمانی که دخترم پریود شد بهش نگفتم بلوغ زود رس داره رو فکرش و اعتماد به نفسش اثر میزاره.ببرش دکتر تو یه برگه بنویس تمام علایم و بده دست دکتر و بهش بگو نمی خوام دخترم متوجه بشه.

سلام استارتر عزیز.امروز تاپیک شما رو دیدم و در جریان همه چیز قرار گرفتم.دختر من هم ۷ ساله و کلاس اول ...

رشد قدی ربطی به بلوغ نداره به صفحه استخوانی ربط داره هر وقت بسته بشه دیگه قد نمی کشه اما اگر پریود بشه از نظرروحی اذیت میشه.

دخترم با اینکه کلاس پنجمه از وقتی پریود شده انگار افسرده شده،پرخاشگر شده ،شلخته شده،

رشد قدی ربطی به بلوغ نداره به صفحه استخوانی ربط داره هر وقت بسته بشه دیگه قد نمی کشه اما اگر پریود ب ...

استارتر چقدر خوبه که هنوز فعالی منم سوال دارم چند روز پیش منم متوجه بوی بد روی قسمت زیر بغل لباس دخترم شدم البته جنس اون لباسش هم یکم بد و پلاستیک داره به نظرم ولی خوب بوی عرقش متفاوت شده بود به نظرم لطفا راهنماییم کن 

دیروز دکتر بهم گفت  تا 60 درصد  یکسال ونیم دیگه دخترت پریود میشه سنش 9 سال هست   &nbs ...

وااای...چه زیاد؟تازه واسه سال ۹۸ بوده

دختر منم ۷سال و نیمشه . یکی از سینه هاش خییییلی کوچولو دراومده یعنی میگفت درد میکنه بعد نگاه کردم دیدم یه خورده بزرگتر شده.‌یه کم هم سبیل دراورده. زیربغلشم موهای خیییلی ریز بور هست(نمیدونم از اول بوده یا تازگی دراومده)

دخترمنم بلوغ زودرس داره؟

اگه داشته باشه هم که امپولهاش هم گرونه هم دخترم‌ به شدت میترسه از آمپول و دکتر و اینا... فکرنکنم‌شوهرممم راضی بشه این همه آمپول بخوره بچه.

اگه بلوغ زودرس باشه ضرری داره واسه بچه؟

وااای...چه زیاد؟تازه واسه سال ۹۸ بوده دختر منم ۷سال و نیمشه . یکی از سینه هاش خییییلی کوچولو درا ...

ترشحات واژن نمیدونم داره یا نه.... ولی یکی دوبار که لباس زیرش رو شستم زرد بود😕هرچی فکر کردم نفهمیدم‌ چرا زرده. تا اینکه امروز تاپیکتو خوندم.‌

سلام دختر من وقتی ۵ونیم ساله بود، دست به سینه ش زدم کمی سفت شده بود، بردم دکتر آزمایش و عکس و سونو ...

چه خوب....اگه با حجامت‌و اینا درمان‌ بشن خیلی عالیه. منم اصلا با این امپولها که همش شیمیاییه و صددرصد مضر کاملا مخالفم. اونم‌ واسه بچه ای مثل بچه من که از ترس امپول رنگش مثل گچ سفید میشه..اونم‌بخوای هرماه بزنی برای چندسال....تصورشم‌وحشتناکه.‌ خدا برا هیچکی نیاره