2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142170 بازدید | 406 پست
سلام.من دخترم ۶ سالش تموم شده و رشد مو زیر بغل و پایین تنش شروع شده دکتر غدد بردم ازمایش و سن استخوا ...

وقتی سن استخوانی یکسال بزرگترها یعنی متاسفانه دچار بلوغ زودرس شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سن استخوانی یکسال بزرگترها یعنی متاسفانه دچار بلوغ زودرس شده

سلام عزیزم 

دختر منم به تازگی موهای زیر بغل و زیر شکم در اورده 

خیلی ناراحتم میترسم بلوغش جلو بیوفته

اصلاً هر چی بیشتر مراقب باشی بدتره 

من از دوسالگی میبردمش دکتر غدد 

همیشه تحت نظر اون بود 

سه ماهه پیش عکس مچ دست گرفتم براش نرمال بود 

اما همچنان این علائمش داره پیشروی میکنه

دیروز براش سونوگرافی رحم و تخمدان نوشت 

باورت نمیشه چقدر ناراحتم 

من یه زمانی نگران کمبود وزن دخترم بودم 

حالا باید نگران اضافه وزنش باشم 

البته وزنش ۲۶ کیلوئه 

یکی میگه خوبه یکی میگه زیاده 

واقعاً گیج شدم 

قدشم ۱۲۰ 

میگم تو این ۵ سال که دکتر براش ویتامین مینوشت بهش میدادم یعتی ممکنه به خاطر اونا باشه ؟

الان دخترتون قد و وزنش چقدره؟

پریود شده؟

اون آمپولارو هنوز میزنه ؟

درد نداره؟

ببخشید عزیزم خیلی فکرم مشغوله 

[QUOTE=95140651]سلام عزیزم  دختر منم به تازگی موهای زیر بغل و زیر شکم در اورده  خیلی ناراحتم میترسم بلوغ ...[/QQUO

سلام گلم.با تمام وجودم درکت می کنم که چقدر ناراحتی،و باز هم درکت می کنم که هرچه بیشتر مراقب باشید بدتر سرت می آید.

بله متاسفانه مولتی ویتامین زیاد مخصوصا زینک بلوغ زودرس می آره

دخترم هنوز هم آمپول می زنم فکر کنم تا 10سالش بشه واسش میزنه

آمپولای دخترم زیرپوستی هستش و تو بازوش می زنه،پد ضددرد داره،بستگی به کسی که تزریق می کنه داره،بعضیا با حوصله پد رو اول می زارن تا کمی بی حس بشه بعد تزریق می کنند دردش کمتره.

اما کسی هم بود که اصلا هرچی بهش گفتم به اون پده اعتنایی نکرد و پنبه الکل خودش رو زد و دخترم خیلی دردش گرفت.

چون آمپول خاصی هست روش تزریقش هرکس بلد نیست و جاهایی باید ببریم که بلدن.

اما اصلا به دخترم نگفتم واسه بلوغه

بهش گفتم واسه اینه که خوب رشد کنی

سلام عزیزم  دختر منم به تازگی موهای زیر بغل و زیر شکم در اورده  خیلی ناراحتم میترسم بلوغ ...

سلام گلم.با تمام وجودم درکت می کنم که چقدر ناراحتی،و باز هم درکت می کنم که هرچه بیشتر مراقب باشید بدتر سرت می آید.

بله متاسفانه مولتی ویتامین زیاد مخصوصا زینک بلوغ زودرس می آره

دخترم هنوز هم آمپول می زنم فکر کنم تا 10سالش بشه واسش میزنه

آمپولای دخترم زیرپوستی هستش و تو بازوش می زنه،پد ضددرد داره،بستگی به کسی که تزریق می کنه داره،بعضیا با حوصله پد رو اول می زارن تا کمی بی حس بشه بعد تزریق می کنند دردش کمتره.

اما کسی هم بود که اصلا هرچی بهش گفتم به اون پده اعتنایی نکرد و پنبه الکل خودش رو زد و دخترم خیلی دردش گرفت.

چون آمپول خاصی هست روش تزریقش هرکس بلد نیست و جاهایی باید ببریم که بلدن.

اما اصلا به دخترم نگفتم واسه بلوغه

بهش گفتم واسه اینه که خوب رشد کنی

سلام عزیزم  دختر منم به تازگی موهای زیر بغل و زیر شکم در اورده  خیلی ناراحتم میترسم بلوغ ...

تا زمانی که آمپول بزنم پریود نمیشن بعدش از 6ماه تا سه سال طول می کشه که پریود بشن 

قد و وزنش اندازه همسناشه نه بلند نه کوتاهه تو کلاسشون تقریبا همه همقدن 

سلام گلم.با تمام وجودم درکت می کنم که چقدر ناراحتی،و باز هم درکت می کنم که هرچه بیشتر مراقب باشید بد ...

مرسی عزیزم از توضیحت😘😘😘

آمپولا قیمتشون چقدرن؟

این هفته سونوی رحمو تخمدان رو انجام بدم ببینم خدا چی میخواد 

من بابامم تومور مغزی بدخیم داره گریدش ۴ و فرصت زندگیش خیلی کمه 

من دارم از غصه بابام دق میکنم که مشکل دخترمم اضافه شد 

دیگه تحمل این یکی رو نداشتم 😔😔

مرسی عزیزم از توضیحت😘😘😘 آمپولا قیمتشون چقدرن؟ این هفته سونوی رحمو تخمدان رو انجام بدم ببینم خدا ...

خدا بهت صبر بده،خدا بزرگه همه چیز رو به خدا بسپار

چون همسرم می گیره قیمتاش رو نمی دونم ولی می دونم سهمیه ای هستش و داروخانه های محدودی دارند یعنی اسم دخترتون وارد سیستم میشه،سه تا می دن واسه سه ماه بعد از سومی باید دوباره بری داروخانه تا سهمیه ات آزاد بشه بتونی بخری.اولین بار که خریدیم سه تاش 200هزارتومان بود الان نمی دونم

وای خدا 

کاش بیخیال بودیم 

من یاد ندارم مادرم دغدغه قد و وزن ما رو داشته باشه یاد ندارم قبل خواب بهمون شیر داده باشه......

اصلا دکتر برده باشه 

الان تموم فکر من شده رشد قدی و وزنی 

میدونم اشتباهه چرا ول نمیکنم رو نمیدونم 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
سلام عزیزم ببخشید داشتم تاپیک رو میخوندم یه سوال برام پیش اومد وقتی سن استخوانی دختر گلتون جلو نبود ...

ترشح داشتن،سینه هاش داشت رشد می کرد،برای پیش گیری زد،الانم هنوز داره می کنه ولی موهای زیر بغلش داره سیاه می شن،تا آخر کلاس چهارم باید بزنه

ترشح داشتن،سینه هاش داشت رشد می کرد،برای پیش گیری زد،الانم هنوز داره می کنه ولی موهای زیر بغلش داره ...

داره می زنه،مان از دست این گوشی‌ها هر چی دلش خواست می نویسه

ترشح داشتن،سینه هاش داشت رشد می کرد،برای پیش گیری زد،الانم هنوز داره می کنه ولی موهای زیر بغلش داره ...

ممنون عزیزم آخه دختر منم بلوغ زودرس داره دکتر گفت چون سن استخوانیش بالا نزده نیاز به آمپول نداره البته ترشح و اینام نداره فقط رشد سینه انشالله همه چی برا دخترامون خوب بشه

داره می زنه،مان از دست این گوشی‌ها هر چی دلش خواست می نویسه

عزیزم دختر منم این آمپول رو میزنه ۲ ساله اولین باره که وقت آمپولش رو فراموش کردم دو روز گذشته اگر امروز ببرم بزنه مشکلی پیش نمیاد؟ خیلی نگرانم شما چیزی در این مورد میدونید؟