2777
2789

من الان ۴۱ روزه جایی کار میکنم صاحاب کارم خیلی روم اوایل زوم می‌کرد  یبار بهش گفتم میشه بلند تر صحبت کنید روز بعدش درآورد بهم گفت حس میکنم استانه شنواییتون  پایینه خلاصه خیلی عصبیم کرد تو کار گذشت گذشت یکم جو کاری راحت تر شد برام دوتا همکار پسر دارم اصلا کاری به کار اونا نداره خیلی با اونا خوش اخلاقه خیلی ولی کلا حس میکنم ازم خوشش نمیاد سلام میکنم خیلی بد جواب میده گاهی وقتا اصلا جواب نمیده همه ی بار رو دوش منه اونا فقط مشتری رد می‌کنن من تمیزکاری و ضرف شستن و خشک کردن. ضرفا تازه بینشم  باید برم مشتری رد کنم اونا دیده نمیشن مننم که همش زیر زره بینم یه روز خسته بودم واقعا اون انرزی کار کردنو نداشتم بردم دم در گفت که من احساس میکنم به درد اینکار نمیخوری چون پیشم دختر خوبی و با شخصیتی بودی گفتم اول با خودت صحبت کنم ازم ناراحت نشی براش توصیح دادم امروز خسته بودم  خلاصه که واقعا خسته شدم همش حس میکنم قراره یهو بگه نیا خیلی رفتارش باهام بده خیلی 

خووت شان خودتو حفظ کن و نرو منم دقیقا تو همین شرایط بودم احتیاج شدیدم داشتم ولی باز بیخیال شوم دنبال یه کار دیگه گشتم مطمن باش برا ظرف شستن و تمیزکاری و اینا همه جا کار هست که نگران بیکار شدن نباشی از همین الان دنبال کار بگرد پیدا کردی سریع برو خدافظی کن

خووت شان خودتو حفظ کن و نرو منم دقیقا تو همین شرایط بودم احتیاج شدیدم داشتم ولی باز بیخیال شوم دنبال ...

اخه تو یه شهر بزرگی نیستیم کوچیک کوچیکم  نیست ولی همه جا کار گشتم نیرو پر بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.