دوستان دیشب خیلی در مورد سزارین و طبیعی صحبت شد تو یک تایپیک و خیلیا ترسیدن گفتم یه اطلاعاتی بزارم تا راحت تر کنار بایید با یک کدومش اینم بگم قطعا در هر دو صورت درد ،بخیه ،دردسرهای بعدش دارین الکی ک بهشت رو بهتون نمیدن
زایمان سزارین: یکی از مزایاش اینه ک بدون درد و بارامش کامل میری شکمت باز میکنن چندساعت بعد بچه ات رو میدن بغلت ،خوبیش اینه ک تمام بقایا رو هم باهاش در میارن و شکم کامل خالی میشه اما بخیه های بیشتر عمیق تر ،شکم از هفت لایه تشکیل شده قطعا این هفت لایه قطر بیشتری داره و جوش خوردنش زمان بیشتری میبره اما نظافت ،پیاده روی باید داشته باشید تا ب مشکل نخورین
زایمان طبیعی:دو مدل داریم با درد طبیعی و با آمپول فشار و درد القا شده
درد طبیعی ک بهترین زایمان محسوب میشه تو خونه درد میگیره تا دهانه رحم به سه سانت نرسیده خواهش میکنم بیمارستان نرین چون دستکاری میکنن اذیت میشین ،بعد سه سانت میرین یه شک وارد میکنن کمتر از یک ساعت بچه ات با یک الی دو تا زور تو بغلته و اولین نفر خودتی ک گرمای بدنت حس میکنه و خوبیش اینه ک همزمان با زایمان شیرت هم شروع میکنه ب جوشیدن و ریختن
اما زایمان طبیعی با آمپول ک این بدترین روش محسوب میشه خیلیا در اثر یکم فشار بالا پایین ،یا به هفته ۳۸ میرسن میرن از دکتر نامه میگیرن ک خسته شدیم لطفاً زایمان کنیم دکتر با امپول درد رو القا میکنه این درد شدید در حدیه ک احساس میکنی هر لحظه فقط باید زور بزنی ،در صورتی ک دهانه رحمت حتی سه سانتم باز نشده و تو ندانسته زور میزنی میزنی دهانه رحم پاره میشه ،بواسیر میزنه بیرون ،مقعد پاره میشه ،رحم ،مثانه میافته...
ببینید استثنا برای همه وجود داره نیایین بگین من طبیعی آوردم فلان شدم فلان شدم ،سز کردم فلان شدم ...
مامانای خوشگل مادر شدن در هر دو صورت سخته اما خداوند درد زایمان طبیعی رو برای بدن تو گذاشته تا قوی بشه تحمل این دنیای سخت و دردناک رو داشته باشی
این درد رو گذاشته تا همون گناهای کوچیکی ک داشتی تا الانم بشورع ببره ,فک میکنی خدا نمیدونست تو چقد ضعیف و نحیفی ؟ میدونست خواست صیقل بده تا قوی بشی