2777
2789

بچه ها من روز یکشنبه عمل لیزیک انجام دادم ( prk نه لیزیک) یه شب لنز تو چشمم بود و فرداش در آوردن 

از لحظه ای که عمل کردم دید چشم چپم تار بود 

و بعد که لنز پانسمان رو در آوردن همین چشمم دچار التهاب شد و درد و سوزش و ....

با دکتر که مشورت کردم میگه التهاب هست نگران نباش قطره ها رو بریز رفع میشه تاری هم بابت همین التهاب هست 

آیا تجربه ای دارین که بمن کمک کنه 

واقعا خیلی خیلی نگرانم میگم دستی دستی خودمو کور کردم 😔😔

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

من عمل لازک انجام دادم لنز نبود ولی چشم من هم یه مدت تار بود. اصلا نزدیک رو هم نمیدیدم. در حدی که موهای صورتم رو نمیتونستم با موچین بردارم. نمیدیذم. ولی قطره ریختم چند روز بعد خوب شد. البته دیذم تا کامل شد دو ماهی طول کشید

من عمل لازک انجام دادم لنز نبود ولی چشم من هم یه مدت تار بود. اصلا نزدیک رو هم نمیدیدم. در حدی که مو ...

هر دو چشم؟ 

روش عملتون چی بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو چشم؟ روش عملتون چی بود؟

بله استیکمات بودم با لیزر انحام داد. هر چشم یک دقیقه هم نشد. ولی طول میکشه تا دید کامل بشه. البته من التهاب نداشتم ولی دیدم تار بود. قطره هم میریختم چشمم چند ثانیه میسوخت. 

پاکم ورم کرده میگم نکنه عفونت کرده نکنه عملم‌موفق نبوده وای خدا

ورم بعد از عمل خطرناکه چرا نمیری دکتر از نزدیک چشمتو ببینه 

بعد چرا لنزتو انقد زود برداشتن 

اینم بگم دید شما روز به روز بهتر میشه 

مثلا یک ماه دیگه نسبت،به الان دیدت خیلی بهتره وبعد از ۶ ماه دید اصلیتو بدست میاری

خدایا شکرتتتتتتت 
ورم بعد از عمل خطرناکه چرا نمیری دکتر از نزدیک چشمتو ببینه بعد چرا لنزتو انقد زود برداشتن اینم بگم د ...

دکتر بودم روز دوشنبه 

خیلی عادی بود گفت التهاب هست برطرف شه تاری هم تموم میشه

ولی همش میگم چرا فقط یه چشمم اینمدلی شده حتما آسیبی چیزی دیده 

روزی هزار بار میگم کاش لیزیک نکرده بودم 

دکتر بودم روز دوشنبه خیلی عادی بود گفت التهاب هست برطرف شه تاری هم تموم میشهولی همش میگم چرا فقط یه ...

اشکال نداره اتفاقا کار خوبی کردی 

چشمت خوب میشه دیدتم عالی

خدایا شکرتتتتتتت 

استارتر  عزیز💐                                                                          
اگر وقت آزاد داری و مایل هستی کار آنلاین فروش را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️
🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️
💌روبیکا @s_vhd62 📩

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
ممنون ازپاسخگوییتون با همه ی دارو و هزینه عکسبرداری یا فقط عمل ؟؟

نه عزیز من حدود ۲۷۰۰ هزینه عکس و .... شد 

بیست هزینه عمل شد 

داروها رو نمی‌دونم اما زیاد نشد دو تا قطره و اشک مصنوعی و ژل فک نکنم بیشتر از ۵۰۰ شده باشه

نه عزیز من حدود ۲۷۰۰ هزینه عکس و .... شد بیست هزینه عمل شد داروها رو نمی‌دونم اما زیاد نشد دو تا قطر ...

مممنونم من ۲۱ سالمه و یه ساله نمره چشام ثابته نمیدونم کدوم عملو انجام بدم از یه طرف میگن پی ار کی آسیب کمتری ب قرنیه میزنی ولی روشش نسبت ب اسمایل و فمتو قدیمی تره ؟

اگ برگرده چشم دوباره بنظرتون دوباره عمل میکنن؟

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶