2821
2789
عنوان

بچه ی قشنگمو از دست دادم😩😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 9771 بازدید | 175 پست

حضرت زهرا صبرت بده تا بتونی با انرژی مثبت بیشتری دوباره برگردی به حال اولت و خدا عوضش دوتا بچه سالم و خوشگل بزاره تو دلت .

هیچ کار خدا بی حکمت نیست.

صبر اوج احترام به حکمت خداست! میدونم سخته. بعداز کلی انتظار لحظه شیرینی مادرشدن رو چشیدی ،ولی خب خدا نخواسته. ما بنده ها چیکار میتونیم کنیم.😔  برای ارامش دلت صلوات فرستادم. ایشالا ماه های بعدی خبر دوباره مامان شدنتو بهمون بدی گلم.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من بچمو میخوام . امام رضا تاحالا ندیده بودم هدیتو پس بگیری از کسی . من ک بنده بدی نبودم . من ک بدی ب ...

قربونت برم حتما حکمتی توش بوده که تو ازش خبر نداری ، توروخدا یکم اروم باش عزیزم😢

من بچمو میخوام . امام رضا تاحالا ندیده بودم هدیتو پس بگیری از کسی . من ک بنده بدی نبودم . من ک بدی ب ...

نگووو عزیزم میدونم حالت چیه ولی حتما حکمتی هست دوست داشتی خدایی نکرده زندگیت با یه بچه معلول و ناسالم از این رو به اون رو میشد

اکثر سقط های سه ماه اول بخاطر اختلالات کروموزومی است

انشاءالله دوباره زود زود نی نی میاد تو دلت

😢😢😓😓😢😢😓😓

مینا جون خیلی خیلی ناراحت شدم و نمیدونم چی بگم که آروم بشی واقعا سخته فقط میتونم دعا کنم که از پسش بر بیای

الهی بگردم  

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
😢😢😓😓😢😢😓😓 مینا جون خیلی خیلی ناراحت شدم و نمیدونم چی بگم که آروم بشی واقعا سخته فقط میتونم د ...

باربی جون دیدی چ بلایی سرم اومد . دیدی خدا با دلم چ کرد 😔😩😩😩😩😩😩

مینا قری هستم
خیلی سخته خیللللی ... درکت میکنم ، منم تو شش ماهگی قلبش وایساد ، هنوزم که هنوز هرشب گریه میکنم.... خ ...

الهی بمیرم😭😭😭

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

عزیزم 

صبور باش هرچند سخته اما قوی باش 

همسرتم گناه داره

شما یکسال انتظار کشیدی

من چی بگم چهارساله انتظار میکشم

قطعا هیچ چیزی نمیتونه این روزا حالتو بهتر کنه 

باید زمان بگذره 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

ای وای مینا جان خیلی ناراحت شدم 

خدا صبرت بده خیلی سخته خیلی         

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز