سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
عزیزم نمیتونم بگم ناراحت نباش ولی مطمئنا این روز های بد تموم میشه همون طور که برای من تموم شد منم اینقدر یهویی بود که نمیتونستم باور کنم ولی زندگی روز خای خوبم داره که دعا میکنم خیلی زود جای این روزاتو بگیره
عزیزم رفیق منم 13 هفتگی واسه ان تی رفت یهو گفتن بچت تو شکم مرده!!! سالم سالم بود شکمشم خیلی گنده شده بود..به زور سقط کردن بچه رو خیلی عذاب کشید چون بچه و کیسه ابش خیلی درشت بودن...ولی رفیقم ناشکری نمیکرد میگفت بچم واسه خدا بود و رفت پیش خدا...7 ماه تو اقدام بود
و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
دقیقا منم شکمم بزرگ شده بود همش میومدم اینجا ب بچه ها میگفتم . منم ناشکری نمیکنم .فقط تحملم خیلی کمه
عزیز دلم..انشالله به زودی زودی یه نی نی سالم و خشکل خدا بکاره تو دلت..ولی هیچوقت از بارداریت همه جا نگو و وقتی شکمت درشت شد نذار زیاد تو چشم باشی..چون زهر چشم واقعا وجود داره و باید خودتو از چشمای پر از حسرت و حسادت خیلیها دور کنی
و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
خدايا نه ماه انتظار اينهمه سختي و دردو آخرش چي شد حسرت دخترم به دلم موند بغلم خالي موند دلم ميخواست بغلش كنم ببوسمش هرروز برا اومدنش لحظه شماري ميكرديم با شوهرم دنيا رو سرمون آوار شد