رفتم آرایشگاه میگه باید اول دکوپاژ کنی چون لبات کبوده بدون دکوپاژ لباتو خاسته باشه شیدینگ کنی بنفش میشه بعد چند مدت
کسی انجام داده یا میدونه؟
آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کبودی لب ممکنه بخاطر غلظت خون باشه درمانش کن وگرنه ضرر میکنی از همه نظر
اره میدونم ولی من از اول بچگی لبم کبود بود ارثی هست فکر کنم
آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
منم همچین مشکلی دارم دوست دارم شید لب بزنم ولی میترسم خوب در میاد میشه اگه انجام دادی همین جا منم با ...
خوب میشه پیش یه نفر برو که مطمئن باشه