2777
2789
عنوان

شوهرم گفت

330 بازدید | 33 پست

دیشب شوهرم گفتم من زن پرتوقعی نیستم اذیتت نمیکنم شروع کرد به داد و بی داد 

که تو فک میکنی 

جالبه چون امسال به من پول تو جیبی میده 

و کلا من با درآمد خودم برای خودم خرج میکردم.. و الان 6ساله با دروغ بزرگی که بهم گفته و متوجه شدم بازم دارم باهاش زندگی میکنم 

میخوام ازش جدا بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از علل هایی که من هیچ وقت نتوستم ازدواج کنم همینه 

همیشه سر این مسایل دعوامون میشد 

کار خونه و شوهرداری و بچه داری و مهمون داری با منه ولی اون فقط کارش شغل خودشه می تونه هر چی بخواد به من بگه و غر بزنه ! 

اخرش همه میگفتن مرد هست دوست حس ریاست طلبی با تو ارضا بشه ! ازدواجه یا رابطه ارباب بردگی ؟

چی شد که تصمیم گرفتی ازش پول تو جیبی بگیری تو که شاغل هستی؟

بله شاغلم..  حرف سر قدر دونستن و پرتوقعی بود.. منم گفتم خدایی من دختر پرتوقعی نیستم قانعم.. گفت فک میکنی نیستی.. گفتم تو حتی قدر داشتن زن خوب نداری... خیلی خودشیفته و دست بالا خودشو میبینه.. همیشه منو بی اعتماد بنفس میکنه 

بله شاغلم.. حرف سر قدر دونستن و پرتوقعی بود.. منم گفتم خدایی من دختر پرتوقعی نیستم قانعم.. گفت فک م ...

می فهمم

منم شاغلم اما پول تو‌جیبی نمی گیرم از همسرم اینجوری حال روحیم بهتره اهمیتی هم نمیدم که در نظر همسزم قانع هستم یا نه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
راستش از وضع تحصیل مردم کشورم می ترسم اصلا نمی تونن دو خط واضح بنویسن و پیام مطلب رو ادا کنن

ببخشید همچین بی سوادم نیستم انقدر بهم ریختم اومدم اینجا حرف بزنم اروم بشم..